Wikipedistka:Karakal

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tak si říkám, že by to tu chtělo trochu updatovat. Na Wikipedii už chodím jen sporadicky, spíš jako čtenář, než přispěvatel. Když někde narazím na chybku, tak ji opravím. Reálný život mi zabírá tolik času, že na aktivní wikiživot mi fakt nezbývá energie. Třeba jednou převezmou štafetu potomci ;).

S Eggem jsme jedna rodina. V roce 2004 jsme se potkali na Wikipedii a 13. ří­jna 2007 jsem se za něj­ provdala. Za svědka mi šel Tlusťa.


Jsem Karakal a víc netřeba vědět ;).

Babylon – informace o uživatelce
cs-N Tato uživatelka je rodilá mluvčí češtiny.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
sk-3 Tento užívateľ má pokročilé znalosti slovenčiny.
de-1 Diese Benutzerin beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
Wikipedisté podle jazyka

Něco málo je i v archivu.

Praktické poznámky[editovat | editovat zdroj]

Protože občas přijdu o bookmarky a hlavně protože jsou nepřenosné, začnu si sem odkládat zajímavé odkazy, na které narazím a mohly by se hodit pro články.


Znak Prahy Tento uživatel bydlí v Praze.
Dvojí licence s Creative Commons Attribution Share-Alike License version 2.0
Veškeré moje textové příspěvky jsou, pokud není uvedeno jinak, nabízeny jak podle GFDL, tak podle licence Creative Commons Attribution Share-Alike license version 2.0. Uvědomte si prosím, že ostatní uživatelé nemusí nabízet totéž.
Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedistka:Karakal.