Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:The.max

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Zirland 18:34, 25. 12. 2005 (UTC)

Věřím, že chápete, že vaše „příspěvky“ v článku Romové nesplňují základní kritéria encyklopedičnosti, např. pravidlo o nezaujatosti. Buďte tak laskav a přestaňte s jejich opakovaným přidáváním. Děkuji. --Mormegil 18:50, 25. 12. 2005 (UTC)

Zablokování[editovat zdroj]

Milý wikipedisto The.maxi, vzhledem k řadě Vašich výpadů v článku Romové a vzhledem k tomu, že jste s nimi nepřestal ani po upozorněních dvou jiných správců, zablokoval jsem Vás. Jelikož se jedná o Vaše první editace (alespoň pod tímto uživatelským jménem), zvolil jsem velmi krátkou dobu blokování. Po tuto dobu nemůžete do Wikipedie přispívat, ale můžete články číst, například Wikipedie:Co Wikipedie není a Wikipedie:Nezaujatý úhel pohledu. --Luděk 19:05, 25. 12. 2005 (UTC)


Objektivnost[editovat zdroj]

Zjištuji, že některé údaje zde jsou nepřesné ba dokonce i chybné až zavádějící. Když tyto data uvedu na pravou míru, objeví se tu několik, zřejmě pravdou dotčených jedinců, kteří se asi pravdy bojí, popřípadě se jí snaží překroutit. Zde pro úplnost uvádím odkaz na screenshot mnou přidaných oprav.