Diskuse s wikipedistou:Paxik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte ve Wikipedii! Vidím, že editace vám nečiní problémy, pokud byste však přesto potřeboval radu, některé užitečné informace najdete na stránkách nápovědy, případně se neváhejte zeptat na stránce Wikipedie:Potřebuji pomoc, nebo některého správce.

Váš první článek o Exupérym je poměrně vyčerpávající, ale není členěn jako encyklopedické heslo. Podívejte se na Wikipedie:Biografie, kde je stručně popsáno, jak mají biografické články vypadat. Také je potřeba řadit články do kategorií, ale to se všechno časem naučíte.

Nezapomínejte editovat s odvahou; doufám, že tu s námi chvíli vydržíte a budete se dobře bavit.

--Karakal 06:08, 20. 5. 2005 (UTC)

Antoine de Saint-Exupéry[editovat zdroj]

DD, chtěl jsem jen jeden detailek, datum se tu píšeme ve formě jak jsem ji v tomto článku opravil, zároveň je zde (z mě neznámých důvodů) preferována verze XY (1111 - 1111), byl to a to (nikoli bez byl). Jinak já v literatuře píšu kapitolku dílo nakonec, ačkoli si nemyslím, že je to nutně správné, tak pro jednotu formátu by to bylo lepší, ale to považuji za Vaši osobní věc, čili pokud chcete přesuňte si to sám, já to dělat nebudu. :-)) A ještě jedna maličkost, osvědčilo se, v případě, že napíšete někoho, jehož jméno lze napat jinak - např. Antoine de Saint-Exupéry a Antoine Exupéry udělat redirect, protože jinak někdo může založit duplicitní článek. Jinak článek je hezký a doufám, že do literatury ještě něco přidáte. Vrba 21:55, 21. 5. 2005 (UTC)

redirect jsem udělal, když tak se tam podívejte, jinak pokud se chcete na diskusní stránce podepsat dělá se to 4x ~, to byla vec ktera mi tu ze zacatku vrtala hlavou :-) Vrba 22:08, 21. 5. 2005 (UTC)


Brzdi příteli méně článků a více textu, prosím...

DD, článek se mi líbí, ale všiml jsem si, že nepíšete kategorie - snažte se to vždy někam zařadit. Vrba 20:33, 29. 5. 2005 (UTC)

Myslím, že se do něj můžete bez obav pustit. --che 14:25, 14. 8. 2005 (UTC)

kategorie[editovat zdroj]

ad Rozhodování - a jaká kategorie tam má být? -jkb- 13:10, 6. 11. 2005 (UTC)

Tu kategorii do článku vložíte jako obvykle a stránku uložíte, kategorie je červeně; kliknete na ni a dostanete se na její prázdnou editační stránku, kam vepíšete obvyklým způsobem jméno kategorie nadřazené - opět v hranatých závorkách, kategorie s dvoujtečkou atd., uložíte, hotovo. Nenechte se iritovat, když ta katgorie je ještě chvilku červená, to ono trvá. -jkb- 13:14, 6. 11. 2005 (UTC)

OK, díky, nějak se s tím poperu. Rozhodovací věda je součástí jak psychologie, tak řekněme formální logiky, tak to musím nějak promyslet, možná bych to dal i do matematiky... Každopádně dík za rychlou odpověď.--Paxik 13:22, 6. 11. 2005 (UTC)
Na okraj: já si netroufám tu vědu sám někm zařadit, není to můj obor. Je nutno vědět, že v oprávněných případech je jednu kategorii možno zařadit ale do i více nadkategorií. Když tak se obraťte na Wikipedie:WikiProjekt_Kategorizace, nebo přímo na kolegu Wikipedista:Radouch. -jkb- 13:30, 6. 11. 2005 (UTC)

Skvělá práce![editovat zdroj]

Kolego, dobrý den. Chci Vám podě+kovat za úpravu článku Psychologie - při tvorbě jednoho mého referátu jsem jej užil jako jeden ze zdrojů a pak jsem tam alespoň anonymně dal šablonu {{upravit}} s tím, že se pak vrhnu na wikistyl stránky - Vy jste mě mezitíém předběhl a myslím, že jste stránku velmi zpřehlednil. Díky, díky, tisíceré díky :-) --Tasselhof 20:56, 8. 1. 2006 (UTC)

Psychologické pahýlky[editovat zdroj]

Ahoj Paxíku, koukám na tu spoustu psychologických pahýlků a měla bych prosbičku. Mohl bys do nich aspoň přidávat {{pahýl}}, interwiki a třeba i nějaký externí odkaz, aby se to pak snáz rozšiřovalo? Ono by bylo nejlepší, kdybys to psal delší, ale výše zmíněné bude stačit. Dík --Karakal 20:58, 8. 1. 2006 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

Dobrý den, Vaše výborné články ([1], [2]) o Wikipedii si čtu vždy s radostí. Dovolte mi, abych Vám za jejich tvorbu poděkoval a ocenil Vás wikivyznamenáním. --Beren 09:00, 13. 2. 2006 (UTC)