Diskuse s wikipedistou:Kuryr

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Byli bychom rádi, kdybyste sem tento text nedával. Tak jako nám vadí, když pan Hedvíček útočí na druhé, nenecháme ani vás útočit na něj. Tohle je příspěvek na nějaké diskusní fórum, ale ne do encyklopedie. Děkuji za pochopení. --Karakal 14:31, 28. 1. 2006 (UTC)


Dobrý den, ještě se tu tolik nevyznám, toto prostředí je pro mě (technicky) zcela nové, proto se omlouvám za opětovné vkládání textu - nvěděl jsem, že ho okamžitě CENZURUJETE.

Právě PROTO jsem se inkriminovaný text pokoušel vložit právě do DISKUZE(jak sám uvádíte) i s úvodním vysvětlením, že se nejedná o žádný atak proti Hedvíčkovi, nýbrž o fakta(který nechť v této DISKUZI ostatní posoudí) - ale opět jste to zcenzorovali(vymazali).. tak trochu to nechápu....

Navíc nevím, proč uvádíte u Hedvíčka takový nesmyslný údaj - jak že je americký občan, když to vůbec není žádná pravda! Hedvíček o americké občanství již značně dlouhou dobu usiluje(jak sám přiznal, zatím neúspěšně)a to z důvodů o kterých právě jsem zaslal příspěvek. To že se občas p. "Ross" Hedvíček vydává za američana "s čistě americkým jménem" a "ne českou národností" je sice možné, ovšem zcela pravdivě vypovídající co je vlastně zač. P. Hedvíček je totiž i známý lhář a je taktéž diskuzí zda je toto jeho základní charakterový rys nebo zda se jedná i o vedlejší projev jeho duševní poruchy....

Prosim, nespamujte. Politické elaboráty na Wikipedii nepatří. Díky. --Miraceti 15:26, 28. 1. 2006 (UTC)

Byl jste zablokován za spammování diskusních stránek štvavými texty, to opravdu nejde. Byl jste varován. Text jsme si přečetli, kolega opravil nepravdivý údaj, ale tohle ne. Nejsme diskusní fórum. --Karakal 15:46, 28. 1. 2006 (UTC)

Wikipedie není diskusní fórum[editovat zdroj]

Vítám pěkně v české Wikipedii. Koukám však, že zatím je poměr Vašich příspěvků do článků k diskusním 30:0. Jenže zde si klademe za cíl psát články, a ne provozovat diskusní fórum. Viz také: Wikipedie:Co Wikipedie není. Kromě toho vůbec nevyplňujete políčko shrnutí editace a ukládáte sebemenší změnu namísto toho, abyste používal tlačítko "ukázat náhled". Wikipedie není Word a každá uložená změna se ukládá do už tak dost zatížené databáze. Takže prosím: pište encyklopedické články (opravdujte, doplňujte), samozřejmě z nezaujatého pohledu, používejte tlačítko "ukázat náhled" a vyplňujte shrnutí editace, aby bylo jasné, jaké změny jste provedl. --Luděk 17:52, 29. 1. 2006 (UTC)

Dobrý den, jsem zde nový, ještě to tak nezvládám - omlouvám se za to. Původní moje příspěvky byly odstraněny, ty nové ne. Jsou velice důležité, neboť uvádějí věci na pravou míru(nebo alespoň ukazují zcela nový nahled) - kdyby tomu tak nebylo, byly by zřejmě také vyhozeny. Berte to prosím tak, že mi leží na srdci aby na Wikipedii nebyly bludy nebo zcela zkreslené informace. Kuryr 18:12, 29. 1. 2006 (UTC)

Osobní útoky[editovat zdroj]

Prosím pokuste se neoznačovat ostatní přispěvovatele hanlivě. Takové osobní útoky vedou jen k eskalaci sporů a nijak nepomáhají tvorbě dobrých článků, což je cílem Wikipedie. Vizte stránku Wikipedie:Wikietiketa. Díky za pochopení. --che 17:01, 7. 2. 2006 (UTC)

označení někoho lhářem - když lhářem opravdu je a je to prokazatelné, není žádné "hanlivé" označení nýbrž vyslovení pravého stavu věcí - tedy pravda. Pokud Vám pravda vadí, pak to samozřejmě "chápu"... Kuryr 18:22, 7. 2. 2006 (UTC)

Vadí mi zbytečné vyvolávání sporů a navážení se do ostatních. To na wiki nepatří a tvorbě encyklopedie to nijak nepomáhá. --che 18:34, 7. 2. 2006 (UTC)

pravda je pravda, ať se Vám to líbí nebo ne.... a cenzura zase zůstane pouze cenzurou... Kuryr 18:40, 7. 2. 2006 (UTC)

Hedvíčkolog[editovat zdroj]

Z vašich příspěvků a diskuzí je vidět, že se zabíváte pouze Rosťou. To že Rosťu označujete za lháře má pravděpodobně nějaké opodstatnění, ale wikipedie není diskuzní fórum a mělo by slouží k rozboru jak vylepšit článek(z neutrálního úhlu pohledu). Na Rosťu zbytečně neútočte, v článku není zmínka o občanství Rosťi a je možné, že občanství už získal. --Fraantik 17:42, 17. 2. 2006 (UTC)

promiňte, ale já nikoho za lháře neoznačuji - lhářem se člověk označuje svými lži sám. A i zde na Wikipedii je dostatek důkazů o tom, že p. Hedvíček LHÁŘ je - stačí si je pouze přečíst. Chápu, že p. Hedvíček má právo říci , že je američan - ale to neznamená, že je to pravda. Tím více, co píši v první větě. A já mám zase právo napsat, že tomu tak není. Na nikoho neútočím - to jste asi (mylně) podlehl Hedvíčkovo "charismu" a "argumentům", že?... To pro změnu zase chápu já, Hitlerovi věřili a podlehli miliony...Myslíte si prosím, že kdyby tu někdo napsal, že se cítí býti psem(Napoleonem, autem, vzdušným balonem či titěrnou časticí všeobjímajícího Vesmíru) - to samé jako napsal "Ross" Hedvíček , že je americký občan - že to AUTOMATICKY znamená, že to tak opravdu je, a že protinázor se dá vykládat pouze jako útok....? Kuryr 18:11, 17. 2. 2006 (UTC)

Ne, ale zde bylo a ja doufam, ze zase bude zvykem diskutovat o clanku a ne o moralnich vlastnostech wikipedisty, slovo lhar lze chapat jako urazku a proto se snazte takovym slovum vyhybat. Pokud je v clanku informace, ktera je podle Vas nepravdiva - opravte ji a pripadne napiste do diskuse proc tomu tak je, hodnoceni wikipedistu zde neni vitano. Jsem rad, ze jste ochoten akceptovat tyto vcelku jednoduche principy. Dekuji Vrba 18:21, 17. 2. 2006 (UTC)

ach jo... :-( Kuryr 12:14, 26. 2. 2006 (UTC)

Reference[editovat zdroj]

Až budete příště vkládat nějaké pochybné informace, tak se je nesnažte maskovat zdroji, které je neobsahují. Mohlo by to mít nepříjemné důsledky. --Miraceti 20:13, 10. 2. 2007 (UTC)

Pochybné informace? Zdroje které je neobsahují(!)?.... nerozumím.... Proč vyhrožujete? Kuryr

Paranoia je mor. Jinak ty zdroje, které jste tam dal, neobsahovaly nic z toho, co jste tvrdil. Zkoušel jsem to. Bylo by taky fajn, kdybyste se řídil této stránky: Wikipedie:Články o žijících lidech. --Miraceti 17:30, 12. 2. 2007 (UTC)

Tvorba encyklopedie[editovat zdroj]

Tvorba encyklopedie je jediným cílem zdejších přispěvatelů, pokud si potřebujete ventilovat svoje názory, prosím zde ne!!! Díky za pochopení --Horst 20:30, 12. 2. 2007 (UTC)

Ano, tohoto "zvláštního jevu" zde na Wikipedii jsem si také všiml: pokud se proti něčemu(nebo hlavně NĚKOMU) ohradíte, používá se k umlčení tento trik - např. podobné vyjádření jako to Vaše. Aneb, můj milý, ne příliš inteligentní "příteli", já jsem použil pouze postup a právo které zde na Wikipedii existuje, ať se Vám to (nebo komukoli) líbí nebo ne.... Kuryr

Můj nemilý (vaši inteligenci hodnotit nehodlám, tu už jste projevil), každopádně doporučuji přečíst si pravidla zejména sekci Wikipedie:Co Wikipedie není a dále také Wikipedie:Žádné osobní útoky. Pokud znáte pravidla, víte co bude následovat, nebo ne? Nápověda - také se to bude opírat o právo--Horst 20:40, 12. 2. 2007 (UTC)

jo jo, teď se ta Vaše "ynteligence" projevila... :-))) Aneb kdo vyhrožuje, lže a provádí osobní útoky?... Je mě jasné, že potřebujete poradit: přečtěte si odstavec výše - Reference.

Už se k tomu(a k Vám obzvláště) vracet nebudu. Já jsem pouze něco doplnil do biografie Na Hedvíčkově stránce a Miraceti to vymazal s tou neskutečnou reakcí. Dále reagoval jako diktátor. Proto jsem dle pravidel založil Žádost o komentář - tam se celá situace (doufám) vyjasní a světe div se, také se v komentáři komentuje a na této (nebo jiných diskuních) diskusní stránce diskutuje... :-) Opakuji tedy ještě jednou: já nikoho nenapadl, pouze jsem chtěl upravit biografii, naopak nevybíravým způsobem jsem byl napaden a nařčen já. A je mi úplně šumafuk kdo z vás je jaký "hlavoun" zde na Wikipedii... Kuryr

Jo a ta (další) věta "víte co bude následovat, nebo ne" ... jasně dokazuje o čem tady a hlavně v Žádosti o komentář píši: je to ubohé a je to na pováženou...

Víte co bude následovat je vyjádření faktu, že osobní útoky se zde netrpí a pokud nehodláte dodržovat daná a shcválená pravidla, nutně to povede k jedinému, výběr je na Vás, to už nikdo jiný nemůže ovlivnit. Proto tedy doporučení--Horst 20:59, 12. 2. 2007 (UTC)
...že osobní útoky se zde netrpí - a proč to nenapíšete Miracetimu a píšete to mě?... nechápu... Kuryr

Protože on nezaložil ŽOK s názvem ... , nepíše o fetování některého z wikipedistů atd. Jestli můžu navrhnout, pojďte to zkusit bez těchto všech věcí, nadávek atd, kazí to atmosféru. Editujte, pište, dělejte články a nechte osoby wikipedistů bez komentářů a vše bude o.k., nikomu se v takovéto atmosféře nedělá dobře, a ani články o RH nevylepšíte a neupřesníte pokud budete mít blok, je to rozumné?--Horst 21:19, 12. 2. 2007 (UTC)

rozumný nápad, opravdu bez jakékoli ironie. Ale je tu pořád jeden problém - Opakuji tedy ještě jednou: já nikoho nenapadl, pouze jsem chtěl upravit biografii, naopak nevybíravým způsobem jsem byl PRVNÍ napaden a nařčen já...-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Kuryr (diskuse)

Jenomže v případě Miracetiho to nebylo napadení, ale varování. Bylo vysloveno jen pro vaše poučení, s nadějí, že k žádným dalším nepříjemnostem kromě jeho domluvy nebude třeba sáhnout. Anglická Wikipedii měla už jednu velmi nepříjemnou aféru s vkládáním nesprávných údajů do biografie. Takže podle toho je také třeba reagovat, když někdo vkládá citlivé informace a neozdrojuje je věrohodnými zdroji. Nenapadejte ostatní, když se vás snaží upozornit na důsledky vašeho jednání. Navíc není podstatné, kdo vám "ublížil" první. Je třeba se chovat slušně v každém případě. Údajná předchozí křivda nemůže nijak ospravedlnit vaše další výpady. Viz Wikipedie:Žádné osobní útoky. --Beren 21:42, 12. 2. 2007 (UTC)

Vy jste Miracetovo advokát, nebo také Vaše tvrzení = zákon na Wikipedii?... Já oproti tomu tvrdím, že Miraceti mě sprostým způsobem napadl tím, že otevřeně lhal a vyhrožoval... Kuryr

Upozorňuji uživatele jménem Kuryr, aby dodržoval jistá pravidla slušnosti, která jsou při tvorbě encyklopedie nezbytná. --Aktron (d|p) 21:59, 12. 2. 2007 (UTC)

Já zase prosím Wikipendistu Aktrona aby farizejsky nemoralizoval a raději se držel meritu věci a přesvědčivých faktů a důkazů po kterých tak často voláte a odvoláváte se na ně (ale teď se to moc nehodí "do krámu", co? :-) )-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Kuryr (diskuse)

Osobní útoky[editovat zdroj]

Popřemýšlejte, prosím, o tom, co to je osobní útok [1]. Budete k tomu mít dva dny. --Miraceti 20:25, 20. 2. 2007 (UTC)