Wikipedista:Lucie-pozemnakova/Arde Style Shop

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Arde Style Shop
Logo
Logo
Základní údaje
Právní formaspolečnost s ručením omezeným
Datum založení1999
SídloPraha, ČR
Klíčoví lidéRadek Svoboda
Charakteristika firmy
Rozsah působeníČeská republika, Slovensko
ProduktyLuxusní módní doplňky
MajiteléLithness, spol. s r. o.
Identifikátory
Oficiální webhttp://www.arde.cz/
IČO260 98 270

Arde Style Shop je ochranná známka registrovaná společností Lithness spol. s r.o.,[1] společnost provozuje internetový obchod založený roku 1999 s luxusními módními doplňky působící v České republice a na Slovensku. Patří k významným on-line obchodům s luxusním zbožím a módou.

V roce 2009 se Lithness, spol. s r. o. soustředila výhradně na provoz obchodu Arde Style Shop na doméně arde.cz[2]. Od roku 2009 se Arde Style Shop prezentuje svým nově vzniklým logem.

Obchodní zastoupení[editovat | editovat zdroj]

V roce 2003 se firmě podařilo získat oficiální zastoupení italské značky luxusních per Delta Italy[3][4] a koženého zboží Markiaro. Od roku 2005 je významným partnerem britské značky Aspinal of London, kterou zastupuje na českém a slovenském trhu[5]. Od roku 2012 zastupuje módní značku ANTORINI[6][7]. V následujících letech se společnosti podařilo získat další zastoupení luxusních světových značek.

Společnost[editovat | editovat zdroj]

Arde Style Shop podporují například modelka Petra Němcová[8], Zuzana Belohorcová[9].

Ocenění[editovat | editovat zdroj]

V roce 2010 získala společnost Lithness, spol. s r. o. ocenění za kvalitu TOP MODEL. Soutěž se konala v rámci 35. Mezinárodního veletrhu obuvi a koženého zboží KABO. Odborná porota složená z předních designérů, profesorů odborných škol, ale také ze zástupců odborných časopisů zaměřených na módu a nestranných zástupců výroby a obchodu rozhodla o "udělení zvláštní ceny společnosti Lithness, spol. s r. o. za výjimečnou kvalitu".[10]

Zdroje[editovat | editovat zdroj]

Magazín The Best Woman[11][12], magazín Guide[13][14], magazín iLuxus.cz[15]. O doplňcích Arde Style Shop pravidelně píše také magazín Top Class[16] - první magazín pro nejvyšší příjmovou skupinu z regionu střední a východní Evropa, který byl kdy zařazen do prestižní kategorie BIG FIVE LUXURY MAGAZINE WORLDWIDE. Umístění mezi pěti nejluxusnějšími časopisy světa získal v roce 2007.[17]

Reference[editovat | editovat zdroj]

  1. Úřad průmyslového vlastnictví, ÚPV-ČR
  2. CZ.NIC - Doménové jméno arde.cz. www.nic.cz [online]. [cit. 2018-02-13]. Dostupné online. 
  3. ITALY, Delta. English: Delta Italy. [s.l.]: [s.n.] Dostupné online. 
  4. ČASOPIS GUIDE. Čeština: Pero z butiku Arde Style Shop osázené 25 diamanty (0,003) s briliantovým brusem o celkové váze 0.075 karátu.. [s.l.]: RF Hobby, s r. o. Dostupné online. 
  5. Dotek luxusu: Značka Aspinal of London představila novou kolekci jaro/léto 2014. iluxus.cz [online]. Vydavatelství RF HOBBY, s. r. o. [cit. 2018-02-19]. Dostupné online. 
  6. Italský styl má jméno ANTORINI. iluxus.cz [online]. [cit. 2018-02-15]. Dostupné online. 
  7. Kožené zboží a luxusní dárky ANTORINI
  8. BAUER MEDIA V.O.S. Supermodelka Petra Němcová pózuje pro novináře s kabelkou z butiku Arde Style Shop.. [s.l.]: [s.n.] Dostupné online. 
  9. ONE, Magazín. Čeština: Modelka a moderátorka Zuzana Belohorcová s kabelkou z butiku Arde Style Shop.. [s.l.]: [s.n.] Dostupné online. 
  10. Módní veletrh KABO - představení značek Delta Italy, Markiaro a Aspinal of London. Fashion Fair KABO 2010.. [s.l.]: [s.n.] Dostupné online. 
  11. WOMAN, Magazín The Best. Čeština: Magazín The Best Woman, kabelka z butiku Arde Style Shop. [s.l.]: [s.n.] Dostupné online. 
  12. Čeština: Červený diář v magazínu The Best Woman.. [s.l.]: [s.n.] Dostupné online. 
  13. MAGAZÍN GUIDE. Čeština: Kabelky z butiku Arde Style Shop v magazínu Guide.. 3/2012. vyd. [s.l.]: [s.n.] Dostupné online. 
  14. TROJJAZYČNÝ MAGAZÍN GUIDE. Čeština: Fotografie kabelky a aktovky z butiku Arde Style Shop v magazínu Guide.. [s.l.]: [s.n.] Dostupné online. 
  15. MAGAZÍN ILUXUS.CZ. Arde Style Shop. iluxus.cz [online]. [cit. 2018-02-19]. Dostupné online. 
  16. MAGAZÍN TOP CLASS. Čeština: Doplňky z butiku Arde Style Shop v magazínu Top Class. [s.l.]: [s.n.] Dostupné online. 
  17. Top Class. rf-hobby.cz [online]. [cit. 2018-02-19]. Dostupné online.