Wikipedista:JiriK

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Babylon – informace o uživateli
cs-N Tento uživatel je rodilý mluvčí češtiny.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
sk-2 Tento užívateľ má stredné znalosti slovenčiny.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
ru-1 Этот участник владеет русским языком на начальном уровне.
Wikipedisté podle jazyka

Jmenuji se Jiří Kadlčík, na Wikipedii jsem registrován od 11.3.2006. Pocházím z Otrokovic, vystudoval jsem Vysokou školu ekonomickou v Praze, obor Informační management, jsem ženatý, pracuji v Praze a žiji v Popovičkách. Chcete-li mě kontaktovat, můžete to zkusit na mé diskusní stránce.

Předpokládám, že se budu podílet hlavně na článcích z oblasti ekonomie a informatiky. V poslední době jsem se věnoval hlavně tématu elektronické výměny dat a řešení nefunkčních odkazů.

Až budu mít chuť, chtěl bych se věnovat následujícím činnostem(ToDo):

Vykání vs. tykání[editovat | editovat zdroj]

Nepatřím zdaleka mezi nejmladší, nicméně mě určitě neuráží, když mi (i v reálném světě) lidé tykají. Proto prosím, pokud mě budete chtít oslovit, klidně mi tykejte. Ve virtuálním světě Wikipedie mi to přijde samozřejmé, stejně jako mi to přijde samozřejmé v práci (navíc pracuji ve firmě, kde je tykání všem, včetně těch nejvyšších, jedním ze základních pravidel) nebo mezi přáteli. Předpokládám rovněž, že většina lidí, kteří se rozhodli do Wikipedie přispívat, má k dané věci co říci a v takovém případě nemám žádný problém poslechnout (přečíst) si zajímavý a promyšlený názor od člověka, který je na tomto světě jen polovinu let, co zatím já. Těším se na nějaké reálné setkání, kde to tykání s některými doufám vyřešíme definitivně.