InnoGames: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Nová stránka: InnoGames je německá společnost zabývající se vývojem a provozováním online her. Byla založena roku 2003 a v červnu tohoto roku také přichází jejich 1. online hra […
 
základní úpravy
Řádek 1: Řádek 1:
InnoGames je německá společnost zabývající se vývojem a provozováním online her. Byla založena roku 2003 a v červnu tohoto roku také přichází jejich 1. online hra [[Divoké kmeny|Divoké kmeny]]. Jednalo se pouze o koníček vývojářů ale počet hráčů jim rychle narůstal. V roce 2005 hra měla již 50 000 hráčů, a tak už firmu měli jako normální zaměstnání. Počet hráčů dále narůstal, a tak započali vývoj další hry. V roce 2007 vznikla hra The-west a o 2 roky později hra Grepolis.
'''InnoGames''' je [[Německo|německá]] společnost zabývající se vývojem a provozováním [[Webová hra|online her]]. Byla založena roku 2003 Eike a Hendrikem Klindworthými a Michaelem Zillmerem. V červnu toho roku vydali svoji první hru [[Divoké kmeny]]. Jednalo se pouze o koníček vývojářů, ale počet hráčů jim rychle narůstal. V roce 2005 hra měla již 50 000 hráčů, a tak už firmu měli jako normální zaměstnání. V roce 2007 vznikla hra [[The West]] a o 2 roky později hra [[Grepolis]].

[[Kategorie:Vývojářské a vydavatelské společnosti počítačových her a videoher]]

[[de:InnoGames]]

Verze z 17. 4. 2012, 14:21

InnoGames je německá společnost zabývající se vývojem a provozováním online her. Byla založena roku 2003 Eike a Hendrikem Klindworthými a Michaelem Zillmerem. V červnu toho roku vydali svoji první hru Divoké kmeny. Jednalo se pouze o koníček vývojářů, ale počet hráčů jim rychle narůstal. V roce 2005 hra měla již 50 000 hráčů, a tak už firmu měli jako normální zaměstnání. V roce 2007 vznikla hra The West a o 2 roky později hra Grepolis.