Liam Gallagher: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
ArthurBot (diskuse | příspěvky)
m robot přidal: simple:Liam Gallagher
Řádek 22: Řádek 22:
|významný nástroj =
|významný nástroj =
}}
}}
'''William John Paul „Liam“ Gallagher''' (narozen [[21. září]] [[1972]] [[Manchester]]) je britský hudebník a skladatel, známý především coby frontman zaniklé rockové skupiny [[Oasis]]. Je jedním z hlavních představitelů britské kytarové scény devadesátých let, proslavil se nezaměnitelným stylem zpívání a jedná se o možná nejviditelnější osobu moderní britské hudby. Ačkoliv většinu slavných hitů kapely Oasis napsal jeho starší bratr [[Noel Gallagher|Noel]], Liam složil například singly "Songbird" a "I'm Outta Time" společně s mnoha dalšími písničkami. Taktéž je majitelem značky elegantní módy [[Pretty Green]].
'''William John Paul „Liam“ Gallagher''' (narozen [[21. září]] [[1972]] [[Manchester]]) je britský hudebník a skladatel, známý především coby frontman zaniklé rockové skupiny [[Oasis]].
Je jedním z hlavních představitelů britské kytarové scény devadesátých let, proslavil se nezaměnitelným stylem zpívání a jedná se o možná nejviditelnější osobu moderní britské hudby. Ačkoliv většinu slavných hitů kapely Oasis napsal jeho starší bratr [[Noel Gallagher|Noel]], Liam složil například singly "Songbird" a "I'm Outta Time" společně s mnoha dalšími písničkami. Taktéž je majitelem značky elegantní módy [[Pretty Green]].


{{DEFAULTSORT:Gallagher, Liam}}
{{DEFAULTSORT:Gallagher, Liam}}
Řádek 29: Řádek 31:
[[Kategorie:Žijící lidé]]
[[Kategorie:Žijící lidé]]
[[Kategorie:Britští zpěváci]]
[[Kategorie:Britští zpěváci]]
[[Kategorie:Muži]]


[[ca:Liam Gallagher]]
[[ca:Liam Gallagher]]

Verze z 3. 9. 2010, 21:46

Šablona:Infobox Hudební umělec William John Paul „Liam“ Gallagher (narozen 21. září 1972 Manchester) je britský hudebník a skladatel, známý především coby frontman zaniklé rockové skupiny Oasis.

Je jedním z hlavních představitelů britské kytarové scény devadesátých let, proslavil se nezaměnitelným stylem zpívání a jedná se o možná nejviditelnější osobu moderní britské hudby. Ačkoliv většinu slavných hitů kapely Oasis napsal jeho starší bratr Noel, Liam složil například singly "Songbird" a "I'm Outta Time" společně s mnoha dalšími písničkami. Taktéž je majitelem značky elegantní módy Pretty Green.