Jorge Garcia: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
BOTarate (diskuse | příspěvky)
m robot přidal: ca:Jorge Garcia
Escarbot (diskuse | příspěvky)
m robot přidal: he:חורחה גרסיה
Řádek 50: Řádek 50:
[[fr:Jorge Garcia]]
[[fr:Jorge Garcia]]
[[ga:Jorge Garcia]]
[[ga:Jorge Garcia]]
[[he:חורחה גרסיה]]
[[hu:Jorge Garcia]]
[[hu:Jorge Garcia]]
[[it:Jorge Garcia]]
[[it:Jorge Garcia]]

Verze z 10. 7. 2008, 12:17

Šablona:Infobox Biografie Jorge Garcia ( 28. června 1973) je americký herec, který se narodil v Nebrasce. Vešel do podvědomí diváků rolí Hectora Lopeze v seriálu Becker, ale největší úspěch získala postava Huga "Hurley" Reyese v seriálu Lost. Garcia se také věnuje takzvané stand-up comedy show (podobné pařadu Na stojáka v produkci HBO).

Jeho postava v sriálu Ztraceni

Hugo „Hurley“ Reyes je dalším zachráněným z přední časti letadla společnosti Oceanic. Hurley je typickým příkladem že, šťastným štěstí přeje a i ostatním ztraceným pomáhá na ostrově zvedat náladu. Má poruchu příjmu potravy, ale podařilo se mu ji překonat díky Libby. Dokonce i po Libbině smrti se snaží dodržovat rady, které mu dala. Ve skupině ztracených je tím rozumným a díky tomu, že používá selský rozum dokáže vyřešit i složité situace. Je synem Davida a Carmen Reyersových.

Filmografie

Šablona:Pahýl - biografie

V tomto článku byl použit překlad textu z článku Hugu "Hurley" Reyes na anglické Wikipedii (číslo revize nebylo určeno)Šablona {{Překlad}} požaduje zadat hodnotu do parametru „revize“!.