James Harden: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Petr1888 (diskuse | příspěvky)
m Petr1888 přesunul stránku James harden na James Harden: pravopis
typo, lf sort a kat -ref enwiki
Řádek 29: Řádek 29:
{{infobox konec}}
{{infobox konec}}


'''James Edward Harden''' (*[[26. srpna]] [[1989]], [[Los Angeles]], [[California]], [[USA]] je profesionální americký basketbalista. V současnosti hraje za [[Houston Rockets]] v basketbalové [[NBA]]. V roce 2009 byl byl draftován týmem [[Oklahoma City Thunder]]. Když se v roce 2012 probojoval s týmem [[Oklahoma City Thunder]], byl nečekaně vytrejdován do týmu [[Houston Rockets]], kde hraje dnes.
'''James Edward Harden''' (* [[26. srpen|26. srpna]] [[1989]], [[Los Angeles]], [[California]], [[USA]] je profesionální americký basketbalista. V současnosti hraje za [[Houston Rockets]] v basketbalové [[NBA]]. V roce 2009 byl byl draftován týmem [[Oklahoma City Thunder]]. Když se v roce 2012 probojoval s týmem [[Oklahoma City Thunder]], byl nečekaně vytrejdován do týmu [[Houston Rockets]], kde hraje dnes.


{{DEFAULTSORT:Harden, James}}


[[Kategorie:Narození 1989]]

[[Kategorie:26. srpna]]
<ref>http://www.nba.com/playerfile/james_harden/</ref><ref>https://en.wikipedia.org/wiki/James_Harden</ref>
[[Kategorie:Basketbalisté NBA]]
[[Kategorie:Američtí basketbalisté]]
[[Kategorie:Žijící lidé]]
[[Kategorie:Muži]]

Verze z 10. 9. 2014, 22:32

Šablona:Infobox Basketbalista

Šablona:Infobox medaile Šablona:Infobox medaile soutěž Šablona:Infobox medaile položka Šablona:Infobox medaile soutěž Šablona:Infobox medaile položka |}

James Edward Harden (* 26. srpna 1989, Los Angeles, California, USA je profesionální americký basketbalista. V současnosti hraje za Houston Rockets v basketbalové NBA. V roce 2009 byl byl draftován týmem Oklahoma City Thunder. Když se v roce 2012 probojoval s týmem Oklahoma City Thunder, byl nečekaně vytrejdován do týmu Houston Rockets, kde hraje dnes.