WordPerfect: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m preklep de facto
SinBot (diskuse | příspěvky)
m oprava odkazu na rozcestník nebo redirect, DOSDisk Operating System
Řádek 17: Řádek 17:
}}
}}


'''WordPerfect''' je [[textový procesor]], který byl nejvíce populární koncem 80. a začátkem 90. let, kdy byl ''de facto'' standardem, ale později byl vytlačen procesorem [[Microsoft Word]] z [[kancelářský balík|kancelářského balíku]] [[Microsoft Office]]. Nejznámější byly jeho verze pro [[DOS]] a [[Microsoft Windows]], ale byl populární i díky tomu, že byl k dispozici pro celou řadu dalších platforem. V současné době je k dispozici pouze pro Microsoft Windows jako součást balíku [[WordPerfect Office]].
'''WordPerfect''' je [[textový procesor]], který byl nejvíce populární koncem 80. a začátkem 90. let, kdy byl ''de facto'' standardem, ale později byl vytlačen procesorem [[Microsoft Word]] z [[kancelářský balík|kancelářského balíku]] [[Microsoft Office]]. Nejznámější byly jeho verze pro [[Disk Operating System|DOS]] a [[Microsoft Windows]], ale byl populární i díky tomu, že byl k dispozici pro celou řadu dalších platforem. V současné době je k dispozici pouze pro Microsoft Windows jako součást balíku [[WordPerfect Office]].


== Podívejte se také na ==
== Podívejte se také na ==

Verze z 30. 12. 2006, 03:16

Šablona:Infobox Software

WordPerfect je textový procesor, který byl nejvíce populární koncem 80. a začátkem 90. let, kdy byl de facto standardem, ale později byl vytlačen procesorem Microsoft Word z kancelářského balíku Microsoft Office. Nejznámější byly jeho verze pro DOS a Microsoft Windows, ale byl populární i díky tomu, že byl k dispozici pro celou řadu dalších platforem. V současné době je k dispozici pouze pro Microsoft Windows jako součást balíku WordPerfect Office.

Podívejte se také na

Externí odkazy

Šablona:Softwarový pahýl