Wikipedie:Žádost o opatření/Zákaz vzájemného vyjadřování k osobě - Lenka64 a Okino: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
návrh opatření...
 
Řádek 12: Řádek 12:


=== Uživatel Lenka64 ===
=== Uživatel Lenka64 ===
# Žádám rovnou o trvalé zablokování... opravdu mne nezájímá rozsudek Okinových pohrobků...jako loutka se určitě vracet nebudu, těžiště mé wikipráce je jinde. Dále se k tomuto nebudu vyjadřovat, Okino je pro mne nesoudně sebevědomý člověk, který káže o jediné pravdě a vlastní chyby si nepřipouští. Něco mezi Bohem a Václavem Klausem. Jeho blog na úrovni spisků Cinika a Lucerna Wikipedie je sbírka hanopisů, byť napsaná nevulgárním způsobem. S pozdravem --[[Wikipedista:Lenka64|Lenka64]] ([[Diskuse s wikipedistou:Lenka64|diskuse]]) 5. 4. 2013, 12:03 (UTC)

<!-- Nahraďte otazníky v šabloně jménem - podle příkladu by to bylo Wikipedista Zlobivý -->


== Vyjádření arbitrů ==
== Vyjádření arbitrů ==

Verze z 5. 4. 2013, 14:03

Vyjádření žadatele

Návrh opatření

Wikipedista:Lenka64 a Wikipedista:Okino mají zakázáno vyjadřovat se vzájemně jeden k druhému a k editacím druhého, s výjimkou Nástěnky správců a míst, která jsou k hodnocení konkrétního wikipedisty výslovně určena (kandidatura na správce apod.), a i tam tak musí činit slušným způsobem. Při porušení tohoto zákazu smí být zablokováni, poprvé na týden, při dalších porušeních na dobu až dvojnásobku předchozího bloku. Toto opatření se netýká zjevně a bezpochybně pochvalných vyjádření, bez vedlejších konotací. Zákaz platí rok a je restartován individuálně pro každého z nich při každém porušení.

Zdůvodnění

Jelikož Lenka64 opakovaně sklouzává v hodnocení mé osoby (ale nejen jí...) k osobním útokům, kvůli kterým byla několikrát napomínána (zde, zde a dále - pozornost můžete věnovat též jejím reakcím na tato napomenutí) a blokována, a nepravdivým útočným interpretacím reality, požádal jsem ji, aby se jakýmkoli kontaktům s mou osobou vyhýbala, že to budu respektovat. Bohužel tuto výzvu nepřijala a dnes opět reagovala dle mého nepřiměřeným způsobem, když nevyprovokovaně mou výtku Tchořovi obrátila proti mně a spojila znovu s osobním útokem. Nevím, zda je, nebo není na místě třeba i obecný zákaz osobního hodnocení mimo určená místa, v rámci uměřenosti řeším nyní pouze "svou bolístku". Žádám proto arbitrážní výbor, aby přijal toto opatření, které věřím může dosáhnout toho, co jsem jí marně navrhoval - tedy vytvoření "nárazníkového pásma" mezi mnou a Lenkou. Přestože si myslím, že sám podobnými problémy vůči Lence netrpím, v zájmu oboustranného uklidnění navrhuji opatření také oboustranně. Děkuji. Okino (diskuse) 5. 4. 2013, 11:32 (UTC)

Vyjádření postižených wikipedistů

Uživatel Lenka64

  1. Žádám rovnou o trvalé zablokování... opravdu mne nezájímá rozsudek Okinových pohrobků...jako loutka se určitě vracet nebudu, těžiště mé wikipráce je jinde. Dále se k tomuto nebudu vyjadřovat, Okino je pro mne nesoudně sebevědomý člověk, který káže o jediné pravdě a vlastní chyby si nepřipouští. Něco mezi Bohem a Václavem Klausem. Jeho blog na úrovni spisků Cinika a Lucerna Wikipedie je sbírka hanopisů, byť napsaná nevulgárním způsobem. S pozdravem --Lenka64 (diskuse) 5. 4. 2013, 12:03 (UTC)

Vyjádření arbitrů

Hlasování

Dotazy arbitrů a odpovědi

Alternativní návrhy arbitrů

Další diskuse