Kurýrní služba: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
Bez shrnutí editace
pryč promo, pahýl
Řádek 1: Řádek 1:
'''Kurýrní služba''' je služba mající za cíl doručit zásilku na místo určení, jedná se o obdobu [[pošta|poštovní]] [[služba|služby]]. Oproti poštovní službě je značný rozdíl v rychlosti přepravě, která bývá rychlejší, způsobu naložení a v ceně dopravy. Tato doprava umožňuje značnou flexibilitu ve změnách adresy dodání, či v objemu přepravovaného zboží.
'''Kurýrní služba''' je služba mající za cíl doručit zásilku na místo určení, jedná se o obdobu [[pošta|poštovní]] [[služba|služby]]. Oproti poštovní službě je značný rozdíl v rychlosti přepravy, která bývá rychlejší, způsobu naložení a v ceně dopravy. Tato doprava umožňuje značnou flexibilitu ve změnách adresy dodání, či v objemu přepravovaného zboží.

Existují dva základní druhy kurýrní služby: ''expresní'' a ''standardní''. Během expresní dopravy je využit nejbližší kurýr, který okamžitě doručí zásilku na místo určení.


[http://www.kuryrni-sluzba.wz.cz Kurýrní služba Brno]
[http://www.kuryrni-sluzba.wz.cz Kurýrní služba Brno]

{{Pahýl}}


[[Kategorie:Pošta]]
[[Kategorie:Pošta]]

Verze z 4. 9. 2009, 18:01

Kurýrní služba je služba mající za cíl doručit zásilku na místo určení, jedná se o obdobu poštovní služby. Oproti poštovní službě je značný rozdíl v rychlosti přepravy, která bývá rychlejší, způsobu naložení a v ceně dopravy. Tato doprava umožňuje značnou flexibilitu ve změnách adresy dodání, či v objemu přepravovaného zboží.

Kurýrní služba Brno