Soubor:Stormfrontlogo.png

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Stormfrontlogo.png(233 × 237 pixelů, velikost souboru: 5 KB, MIME typ: image/png)

Popis

Popis
English: Stormfront (website) coat of arms featuring a variation of the Celtic cross or Sun cross and the motto "white pride, world wide"
Datum před 8. červencem 2007, 23:52:42
Zdroj
  1. http://www.stormfront.org/stormfront/
  2. Appears to have been uploaded to English Wikipedia as en:File:Stormfrontlogo.gif by en:User:Grandpafootsoldier, 2007-07-08 23:52:42 UTC
  3. Converted to en:File:Stormfrontlogo.png by en:User:718 Bot, 2008-12-16 15:18:12 UTC
  4. Copied to Commons by -Nikolo-2 (diskuse · příspěvky), 2011-04-27 13:15:20 UTC
Autor Stormfront
Svolení
(Užití tohoto souboru)

Public domain, as this is a United States work that appears to consist solely of simple text and geometric shapes:

  • The center object is a simple geometric rendering of the Celtic cross, which has been in widespread use long before copyrights existed, and possibly as early as the 7th century A.D.: see, for example, File:Käina kirik 2.jpg dating from the 15th century; an even earlier similar shape is known as a sun cross and is prehistoric.
  • The text is not itself subject to copyright, and its representation consists only of a standard circular text layout that which is not subject to U.S. copyright.

Licence

Public domain
Obrázek tohoto loga se skládá pouze z jednoduchých geometrických obrazců nebo textu. Nesplňuje tak požadavky hranice originality potřebné pro autorskoprávní ochranu, a tudíž se jedná o volné dílo. I když je logo zbaveno autorskoprávních omezení, obrázek může být stále chráněn ostatními omezeními. Vizte WP:PD § Fonts and typefaces (en) nebo Template talk:PD-textlogo pro více informací.
Nazi symbol Právní upozornění
Tento soubor zobrazuje nebo se podobá symbolům používaným národně socialistickou vládou Německa (NSDAP/nacisté) nebo organizací blízkou jí nebo jiné straně zakázané německým Spolkovým ústavním soudem.

Používání znaků těchto v Německu zakázaných organizací (například používání nacistické svastiky a dalších znaků) může být v závislosti na kontextu trestné také na Ukrajině, v Rakousku, Maďarsku, Polsku, Česku, Francii, Rusku, Brazílii a dalších státech. V Německu je příslušnou právní normou paragraf 86a trestního zákoníku (StGB), v Česku § 403 trestního zákoníku.


History of en:File:Stormfrontlogo.gif

Before being converted to PNG by :

Popisky

Přidejte jednořádkové vysvětlení, co tento soubor představuje

Položky vyobrazené v tomto souboru

zobrazuje

Historie souboru

Kliknutím na datum a čas se zobrazí tehdejší verze souboru.

Datum a časNáhledRozměryUživatelKomentář
současná27. 4. 2011, 15:15Náhled verze z 27. 4. 2011, 15:15233 × 237 (5 KB)-Nikolo-2{{Information |Description=Stormfront coat of arms featuring a variation of the Sun cross and the motto "white pride, world wide" |Source=[http://www.stormfront.org/stormfront/] |Date=15:18, 16 December 2008 |Author=stormfront |Permission={{PD-user-w|

Tento soubor používá následující stránka:

Globální využití souboru

Tento soubor využívají následující wiki: