Diskuse s wikipedistou:Vyky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Musím reagovat na vaší úpravu článku Liparské ostrovy, konkrétně vložení několika šablon typu pahýl. Ono není považováno za nevhodné vložit jich více, správný způsob (Který je mimochodem i popsaný tuším na stránce Wikipedie:Pahýl) je vkládat je vždy na konec stránky, mezi poslední z externích odkazů a kategorii. V případě, že je nějaká část článku pahýl, tak se vloží šablona Pahýl-část, a to na konec té konkrétní části. Narozdíl od tradičních pahýlů, neexistují pro Pahýl-část specializované verze. Díky za pochopení. Aktron 16:33, 30. 6. 2006 (UTC)

Vkládání šablony copyvio[editovat zdroj]

Zdravím, když dáváte na článek šablonu copyvio, prosím, nezapomeňte ho také připsat na Wikipedie:Porušení práv#Oznámení porušení práv. Díky. --Nádvorník 09:35, 17. 8. 2006 (UTC)

Muávija I.[editovat zdroj]

Dobrý den,

že bychom měli dva články na různých adresách, asi nehrozí :-) Ale právě o sjednocení všech odkazů na jedné podobě jsem se snažila, pomocí Wikipedie:Chybějící stránky/Mu. Na Wikipedie:Název článku#Opatrně se zvláštními znaky se píše V názvu nepoužívejte znaky nenacházející se na klávesnici, a to ani tam, kde by podle obecných typografických pravidel měly správně být. Z typograficky správné verze můžete udělat přesměrování. Takže jsem to chtěla udělat naopak, než navrhujete :-)

Ale máte asi pravdu, že odkazy povedou jenom z vašich článků, kde si dáte s ajn tu práci, a aspoň nebudete muset používat svislítka v odkazech. --Kalupinka 17:26, 30. 1. 2007 (UTC)

Pane kolego, článek jsem přepracoval, hlavně podle Tauera, doufám, že to takhle bude v pořádku. Ještě je tam prostor pro trochu pilování, to udělám v příštích dnech, ale v zásadě je to hotovo. Jirka O. 10:35, 3. 12. 2007 (UTC)

Chráněná území v okrese Kolín[editovat zdroj]

Ahoj kolego. Chtěl bych ti poděkovat, že stejně jako já doplňuješ obrázky k okresu Kolín. :) Občas vyjedu něco nafotit, chtěl jsem tě požádat, jestli máš teď nějaké plány na nejbližší dobu, co pojedeš fotit, jestli bys mi to nenapsal, abychom zbytečně nejeli oba vyfotit tu samou přírodní památku? Díky a měj pěkný den. --Krvesaj 5. 8. 2011, 14:46 (UTC)

Tohle byla jen taková procházka. Popravdě teď nemám moc času. Pokud si ho ale najdu byla by to oblast Týnec nad Labem a Veltruby-Libice nad Cidlinou. --Vyky 5. 8. 2011, 15:15 (UTC)