Diskuse s wikipedistou:Vlaďka Krajčová/pískoviště

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den,

  • Mapy OSM máte připojené na pískovišti. Předpokládám, že do nich budete chtít doplnit místní a pomístní jména, případně udělat nějaké odvozené tématické mapy, jako je tomu u Staré Lysé. Proto: Ideálně: vytiskněte soubor, dokreslete do toho nějak předměty a texty, které chcete, naskenujte a pošlete mi to. Já připravím návrh a pošlu Vám to k odsouhlasení.
  • Stabilní katastr: předpokládám, že půjde o spojený výřez z mapových listů 03 a 04 , aby tam byla vlastní obec a zámek s parkem. Je to tak? Opět: nejjednoznačnější bude, když mi pošlete printscreen z vašeho počítače oříznutý na vámi požadovaný rozsah.

--Gampe (diskuse) 15. 5. 2013, 05:52 (UTC)

Dobrý den, děkuju za mapu OSM, označení některých objektů provedu co nejdříve. Co se týká stabilního katastru, nešlo by vložit ten spojitý? Asi ne, že, já se přiznávám vůbec nevím, jak to s nimi funguje. Pokud by to šlo, byl by lepší celý katastr, jsou v něm určitá pmístní jména, na která bych se pak ráda ve vlastním textu odkázala (pův. umístění soch, současný rozsah zástavby apod.). Jinak, nepůjde-li to takto, pak prosím listy 3 a 4. Děkuji a přeji hezký den!--Vlaďka Krajčová (diskuse) 15. 5. 2013, 08:18 (UTC)

S ČUZK je zatím předběžně dohodnuto, že uvolní výřez z mapy se zobrazením obce a blízkého okolí. Spojit části mapových listů dohromady není problém, to vám udělám. Kompletní souvislý katastr ale moc nepředpokládám, mohu se o to pokusit při příštím jednání z odpovědnými pracovníky ČUZK. Přehled pomístních názvů, památek, současný rozsah bych doplnil do mapy OSM. --Gampe (diskuse) 15. 5. 2013, 09:33 (UTC)

výřez z Müllerovy mapy[editovat zdroj]

Dobrý den, přidal jsem Vám výřez z Müllerovy mapy a zkusil jsem dešifrovat dvě již existující reference. Ta druhá je ale značně mlhavá, takže jsem ji nesmazal, ale skryl. Pokud byste byla schopna ji upřesnit, tak ji vrátíme se vší parádou. S pozdravem. --Gampe (diskuse) 14. 7. 2013, 08:11 (UTC)

Připomínky[editovat zdroj]

(přesunuto za textem článku)

Výtečně! Díky! Teď prosím ještě smažte obsah svého pískoviště, aby nebyl stejný text na dvou místech (nebo si tam nechte jen ten zámek a/či Edtih Templeton). Zdrojování je trochu mravenčí a nevděčná práce, která ale zásadně zvýší hodnotu Vaší práce (článku). Zdraví --Gampe (diskuse) 1. 2. 2014, 21:42 (UTC)