Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Tirio

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

obrázky bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zp 14:00, 4. 6. 2006 (UTC)

Nálepky[editovat zdroj]

Zdravím, chcete-li si svou uživatelskou stránku polepit různými nálepkami, postpujte dle návodu na Wikipedie:Nálepka. --Luděk 18:44, 17. 7. 2006 (UTC)

Já proč nemůžu udělat vlastní nálepku (přístupnou pro ostatní) ???? Když už tu člověk neco chce vytvořit tak to nejde ... HTML má nálepku a C# nemůže? Ach jo ... netvořim nic novýho jenom předělávám nálepky z anglický wiki viz [1]... --Tirio 18:50, 17. 7. 2006 (UTC)

Lidé tady začali nálepek značně nadužívat až zneužívat dokonce i k politickým deklaracím a vytvářeli pro to nejen šablony, ale i kategorie, což už nemělo s Wikipedií a její smyslem nic společného (viz také Wikipedie diskuse:Nálepka). Kolegové tedy vytvořili tento univerzální nástroj, takže každý si může svou uživatelskou stránku polepit takřka čímkoliv (samozřejmě v mezích slušnosti), ale nezatěžují se tím jmenné prostory, kategorie, šablony atp. Jinak prosím další diskusi veďme u Vás, kde jsme ji začali. Pokud někdo něco začne u mne, tak samozřejmě celá diskuse bude probíhat u mne. --Luděk 19:02, 17. 7. 2006 (UTC)

Největší Wikipedií je anglická verze, tudíž by měla sloužit jako vzor (podle mě) a právě tam je spoutu nálepek ... Některý jsou běžná jako napříkald student SŠ (u nich Secondary School) ... nekterý jsou hodně speciální př.:"Fandim tomu a tomu z NASCAR", ale jsou tam ... já nechtěl vytvářet nic jiného já jenom našel pěknou nálepku (C# a a střední školu) a přepsal je do češtiny ... Chtěl jsem obohatit zásobu českejch nálepek.
Tak a teď k tomu že to s wikipedií nemá nic společnýho ... To že někdo umí html nebo středně dobře německy s tim podle mého skoro stejně společného jako že někdo studuje SŠ ... Samozřejmě vytvářet politicky zaměřené nalepky typu odpurce Bushe je blbost. Nicméně kvuli tomu je stejná hloupost zakázat vytváření nálepek obecně. Nejspíš by to chtělo vymezit hraanice co se může a co ne ... ale byla by to pak ještě wikipedie kdyby někdo někomu nařizoval co zde může a co ne? Já wikipedie vnímám jinak --Tirio 19:30, 17. 7. 2006 (UTC)
Tento uživatel zbožňuje tatranky.
Soubor:Czechoslovak matches.jpg Tento uživatel si chodí hrát do stohu.

Ano, to, že někdo umí html, je věc přínosná, to může někdy při tvorbě encyklopedie pomoci. Ale "chodím na střední školu" už moc přínosné není. Nálepky si samozřejmě vytvářet můžete, ale pomocí univerzálního nástroje, který je uveden na Wikipedie:Nálepka. Není nutné kvůli tomu vytvářet zvláštní šablonu, to bychom tu měli za chvíli přešablonováno, když si uvědomíme kreativitu řady wikipedistů. Uvedu zde dva příklady, jak si vytvořit nějakou nálepku. Pročtěte si také Wikipedie diskuse:Nálepka. --Luděk 19:56, 17. 7. 2006 (UTC)

No já zatim html při tvorbě wiki nepouzil ... ale nebudu dělat problémy. (To s těma sirkama je hodně dobrý :D)
Aby česka wikipedie byla jako anglická je ještě hóódně daleko.
--Tirio 20:03, 17. 7. 2006 (UTC)

Nejde o to, že máte při psaní článků používat html, to rozhodně není nutné (a dokonce to ani není žádoucí). Ale kdyby někdo narazil na nějaký problém v článku o html, může se Vás zeptat, jestli je pravda to, co se píše v onom článku. Znalost "html" není zrovna nejšťastnější příklad, ale třeba tu má někdo nálepku, že je stavař, někdo, že je strojař atp. Takže on může pomoci rozptýlit pochybnosti o tom, v jakém poměru se mísí písek, voda a vápno do malty. A je tam vůbec vápno? Nebo se tam dává cement? Tak se zeptám se odborníka. Za strojařem půjdu s jinými problémy. Jo, a ne všechno v anglické Wikipedii je následováníhodné, ale to už tu zmiňovali jiní, třeba v souvislosti s tolerancí obrázků s nevyjasněnými licencemi (kde by vzorem prý měla být spíš německá Wikipedie). Tak, a pro dnešek končím, jdu chrnět a zítra jedu na služební cestu. Dobrou noc. --Luděk 20:27, 17. 7. 2006 (UTC)

Toho kdo miluje tatranky se zas můžeš zeptat z kolika plátků se skládá tatranka. a toho kdo umí C# zas co znamená implementace, objekt, třída, apod. .. a takhle by se dala odůvodnit spousta nálepek. ... ale vem to čert. udělám si svoje vlastní :) PS.: dneska jsem zpočítal že tatranka má 5 plátků oplatky a 4 vrstvy náplně --Tirio 18:34, 19. 7. 2006 (UTC)

Obrázek bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po určené době mazány, prosím Vás o doplnění informací o následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.--Tlusťa 07:22, 18. 7. 2006 (UTC)

Další obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. — Timichal 06:28, 13. 4. 2007 (UTC)