Diskuse s wikipedistou:Thomick

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Platejs v tématu „Magnox

Toto je moje Diskuze. Pokud mi něco chcete napiště to zde a já se Vám budu snažit odpovědět co nejdříve.

Archiv diskuzí[editovat zdroj]

Místo pro diskuze[editovat zdroj]

Archiv a ORTS[editovat zdroj]

Dobrý den, jak již říkal kolega Juan, je zvykem diskuse archivovat ale také na archiv veřejně a viditelně odkazovat... Jenom tak OT, Vám tam chybí to prozatím nevyřešené copyvio ode mě, ale to je jedno... ;) Ale ohledně toho údajného copyvia v článku Svatobořice-Mistřín bych Vás chtěl požádat o ověření, pokud jste tedy autorem textu, nebo o zaslání potvrzení jeho původním autorem, ať už je text z jakýchkoliv stránek podle instrukcí na stránkách OTRS a Souhlas s použitím díla na Wikipedii... Děkuji Vám, --Jagro 12:31, 6. 6. 2008 (UTC)

Jasně pracuju na tom ;)--Thomick 18:28, 6. 6. 2008 (UTC)
Hele, my jsme se asi špatně pochopili... ;) Ten link, co jsem napsal, nebyl na archiv, ale na ověřování odkazů, vyplívalo z něj tedy, že na ten archiv nic neodkazuje... Teď jsem ten link upravil, když klikneš na ten ověřovací, tak Ti to napíše, že je na ten archiv už odkazováno... ;) Zdravim, --Jagro 10:54, 8. 6. 2008 (UTC)
Promiň já v tom ještě nejsem tak ostřílenej jako ty ;)--Thomick 14:10, 8. 6. 2008 (UTC)

Zdravím, návod z zaslání potvrzení od systému OTRS naleznete na stránce Wikipedie:OTRS. S pozdravem -- Mercy (|) 15:17, 8. 6. 2008 (UTC)

Magnox[editovat zdroj]

Dobrý den, v rámci svého studia jsem vytvořil nový článek na téma Magnox Wikipedista:Platejs/Pískoviště. Bylo by možné, aby nahradil Váš článek? S pozdravem Platejs (diskuse) 1. 12. 2020, 07:31 (CET)Odpovědět