Diskuse s wikipedistou:Táborák

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vyznamenání za úsilí[editovat zdroj]

Vážím si tvého úsilí a práce na Wikipedii, ať se ti daří i nadále.
--Aqualung 07:47, 22. 5. 2007 (UTC)

Děkuji za obrázky, které nahráváte do české Wikipedie. Chci Vás ale upozornit na existenci Wikimedia Commons, jež slouží jako centrální úložiště obrázků a dalšího multimediálního obsahu přístupné všem projektům. Má mnoho výhod, obrázky tam jsou kategorizované a lze je použít i v dalších jazycích, Vámi nahrané soubory tak budou užitečné stovkám tisíc dalších uživatelů po celém světě, nikoliv pouze českým čtenářům. Na Commons patří i obrázky opatřené českým textem nebo s českými popisky – často se stává, že jsou popisky přeloženy do dalších jazyků a obrázek je poté použit v dalších projektech po celém světě. Nahrávané obrázky samozřejmě musí mít vyřešena autorská práva.

Používání Wikimedia Commons není složité, je k dispozici český návod i české uživatelské rozhraní. Tamějšími správci jsou i někteří správci české Wikipedie, na které je možno se obrátit. Není třeba se ničeho obávat. Děkujeme za Vaši pomoc! --Limojoe 07:53, 10. 8. 2007 (UTC)

Odkazy na "jiné lidi"[editovat zdroj]

Zdravím. Viděl jsem, jak jste odstranil odkaz na Jiřího Pokorného ze stránky Cena Thálie. Ano, odkaz nevedl správným směrem, ale v takové chvíli je lepší oprava než odstranění (když se odkaz odstraní, nemusí si nikdo dlouho všimnout, že tam ten odkaz chybí, i když třeba už někdo ten chybějící "správný" článek napíše. K nápravě takové situace s článkem o něčem jiném se používají tzv. rozcestníky a rozlišovače. Místo dlouhého vysvětlování Vám nabízím, abyste se podíval na moje dnešní editace, snad to z nich pochopíte. (P.S. Následovat ještě bude prohlédnutí odkazů na stránku Jiří Pokorný a pokud možno jejich roztřídění tak, aby neodkazovaly na tento rozcestník, ale rovnou na - třeba neexistující - články o konkrétních lidech. Na to teď ale ještě nemám čas, takže až někdy později.) Děkuji. Okino 30. 9. 2009, 09:58 (UTC)