Diskuse s wikipedistou:Rumlik~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám v české Wikipedii. Koukám na Vámi založený článek Galactica, ale něco tam na počátku chybí. A to, co to vlastně je. Je to nějaký film? Seriál? Rozhlasový pořad? Počítačová hra? Takovou věc se musí čtenář dozvědět už z prvního odstavce. Takže ještě před kapitolku "Úvod" dejte informaci, že Galactica je... A protože jste zde nový, ještě Vám sem vložím uvítací letáček místo chleba se solí. Hodně štěstí při psaní článků! --Luděk 18:19, 31. 1. 2006 (UTC)

--Luděk 18:19, 31. 1. 2006 (UTC)


Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Luděk 18:49, 31. 1. 2006 (UTC)



Nerad furt otravuji s jednou a tou samou věcí, ale opravdu vyplňujte Shrnutí editace. Ušetříte tím práci těm, co sledují stránku posledních změn, ale i těm, kteří třeba za pár měsíců budou hledat v historii článku, kdy se třeba v článku objevila nějaká informace. A berte to, prosím, už jako jako důraznou prosbu. --Luděk 19:51, 31. 1. 2006 (UTC)

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 18:02, 29. 7. 2006 (UTC)

Battlestar Galactica[editovat zdroj]

Prosím, neodstraňujte z článků šablony jako je infobox, kategorie a mezijazykové odkazy. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|Ω) 10:09, 24. 12. 2007 (UTC)

battlestar galactic[editovat zdroj]

dobry den, proc jste vratil mnou usporadany a prepsany clanek o BSG a vratil ho do stare, neusporadane podoby, odebral jste nektere informace a pritom pridal nektere velmi subjektivni nebo neencyklopedicke?nerozumim vasemu postupu... --...a mějte se hezky. Running 13:36, 26. 12. 2007 (UTC)

(komunikacni system na wikipedii je pitomej, tak ti odpovim sem)
Pozor, nechapes jak funguje wikipedie - neni "tvuj clanek" nebo "muj clanek", wikipedie funguje tak, ze clanky vsichni prubezne upravujou, doplnujou informace, prepisujou a tak. Jestli byla v mejch upravach nekde chyba, ok, moh si ji prepsat, pokud bylo neco napsany blbe / delalo spatnej obraz tomuhle skvelymu serialu, tak taky. Ale ty si to vzal a hodil si ZPATKY ty informace, co jsem ja pridal, a prepsal je do STARY podoby, kde bylo MIN faktickejch informaci, byla HUR zorganizovana, nedala se cist, protoze byla hrozne chaoticka, byla tam spousta veci, co nebyla dostatecne dobra na encyklopedii (ted si konkretne nevzpomenu, ale bylo tam neco ve smyslu "vsichni rikaji" nebo "vsem se libi" nebo tak neco).
Jestli se to komukoliv z lopuchu nebo lapiduchu nebo bsg.cz nelibi, nahore je tlacitko edit. Ale wikipedie je encyklopedie, ne fanouskovska stranka, kam lidi pisou, co se jim na kterym serialu libi, ale neopak se snazi o fakticky informace. --...a mějte se hezky. Running 21:27, 6. 1. 2008 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:48 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:14 (CEST)