Diskuse s wikipedistou:Ruff

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Autorská práva obrázků[editovat zdroj]

Nemůžu to tady nikde dohledat, nebo těm právům moc nerozumím, a mám otázku: Když je na anglické - nebo jakékoli jiné wikipedii nějaký obrázek, který na české není a já bych ho chtěl použít, mohu ho stáhnout a použít? Jak to vyřešit? --Ruff 11:55, 19. 1. 2006 (UTC)

Může mi prosím někdo znalý odpovědět na otázku výše? Děkuji! --Ruff 19:42, 21. 1. 2006 (UTC)

K pročtení doporučuju Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů a odkazy u něj uvedené, zejména Wikipedie:Popisky licence souborů. Pokud chcete nahrát obrázek, z jehož označení je patrné, že jde o volné dílo, dílo se svobodnou licencí nebo "s copyrightem, ale použitelné", umístěte ho na commons. Problematičtější licence mohou být na národních Wikipedicích povoleny nebo dočasně povoleny (u nás jsou dočasně tolerovány licence založené na anglickém právním principu "fair use", jejichž status však bude nutno vyřešit dříve než bude česká Wikipedie poprvé vydána na českém území). Obrázky s takovými licencemi musíte nahrát na odpovídající jazykovou verzi Wikipedie, v níž je chcete použít. --Beren 20:17, 21. 1. 2006 (UTC)
Děkuji!--Ruff 20:21, 21. 1. 2006 (UTC)

Gymnázium Jiřího Wolkera[editovat zdroj]

Co se týká toho prohlášení o autorských právech, měla byste poslat prohlášení do systému OTRS. Více v odkazu a na Wikipedie:Souhlas s použitím díla na Wikipedii. Zagothal 21. 10. 2010, 16:11 (UTC)