Diskuse s wikipedistou:Polda18/Archiv 2015-1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Polda18 v tématu „Infoboxy

UP

Zdravím, jen taková malá rada: Na uživatelské stránce máš (tykám podle nálepky na UP, ale později zcela jistě zapomenu a budu vykat) nějaké písně. 1) Anglické názvy se píší vždy s velkým písmenem (tj. „Dancing Queen“) až na různé předložky apod. („Lay All Your Love on Me“), takže pokud článek o těch písních vznikne, určitě na názvech s anglickým pravopisem. 2) Píseň „Satisfaction“ zde již článek má →‎ „(I Can't Get No) Satisfaction“. 3) Olověná vesta se rozrůstá, což je skvělé a jen prosím: Až to budeš přesouvat do hlavního jmenného prostoru, nevyužívej k tomu nástroj, ale normálně copy+paste, ať není v historii příliš mnoho editací stejného autora (tak jako tak tam budeš uveden, tak je zbytečné, aby jsi tam byl třeba padesátkrát za sebou). S pozdravem Marek Koudelka (diskuse) 1. 3. 2015, 09:57 (CET)

Zdravím. Že Satisfaction článek má, jsem zapomněl, díky za připomínku :) Upravím si ty anglické názvy dejme tomu i ve své hudební knihovně na počítači, mám je stejně napsané jako tady, takže rovněž děkuju za upřesnění. Články, které vyvíjím v pískovišti (a těch je drtivá většina), vždy přesouvám pomocí copy+paste, příkladem budiž například článek GtkRadiant nebo Alexornis (jejich vývojové stránky naleznete v mém pískovišti, prohlédnutím historie obou stránek si můžete ověřit, že první verze ostrého článku je ten již hotový), takže tady je rada poněkud zbytečná, ale i tak děkuju, člověk nikdy neví :D — Polda18 (diskusepříspěvky) 1. 3. 2015, 10:14 (CET)
Nevěděl jsem (= byl jsem líný to hledat), každopádně za upozornění nic nedám. --Marek Koudelka (diskuse) 1. 3. 2015, 10:36 (CET)

nevím si rady

Ahoj ! Hrozně moc děkuji za ty informace co jsi my poslal , ale tam je několik možností a já nevím kam bych to přiřadil jestli to mám napsat do Lidé a společnost nebo Ostatní ? Předem děkuji za odpověd ! -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Martinxxl (diskuse) 1. března 2015, 20.14‎ (CE(S)T)

No, tak teď nevím, probereme to když tak zítra, teď jsem na mobilu, byl jsem si zkontrolovat změny. Zítra mám čas, to budu na počítači. Zatím se měj :) -- Polda18 (diskusepříspěvky) 1. 3. 2015, 20:34 (CET)
@Martinxxl: Tak jsem si lépe prohlédl článek, asi bych to zařadil do Lidé a společnost. V souvislosti s tématem je tu jedna malá drobnost: Nevím, jak je to s tématy spjatými s kanibalismem, není to zrovna moc společenské téma a nemusí být nutně jen otázkou lidského druhu (v souvistlosti s tímto článkem to s lidmi souvisí), takže bych k tomu přistupoval dost opatrně. V každém případě podobně kontroverzní články přitahují pozornost vandalů, takže bude nutné článek sledovat a v případě jakýchkoliv potíží by mohl být pro neregistrované a zcela nové (ještě neověřené) uživatele zamknut, tak jako je v případě několika málo článků často vandaly napadaných. Doufám, že jsem pomohl :) — Polda18 (diskusepříspěvky) 2. 3. 2015, 17:44 (CET)

Infoboxy

Koukněte sem: Wikipedista:Marek Koudelka/Pískoviště 4. Určitě nevyužívejte klasickou tabulku, příliš pěkně to nevypadá. Šablona {{Infobox}} je lepší. --Marek Koudelka (diskuse) 15. 3. 2015, 13:49 (CET)

Pravda. Mě jde teď o návrh struktury, ke které pak Photoshopem přiřadím barvu v odstínech infoboxu (Printscreenem si vyfotím infobox a přenesu jej k návrhům barevné kombinace. — Polda18 (diskusepříspěvky) 15. 3. 2015, 14:21 (CET)