Diskuse s wikipedistou:P.Gabor

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Koukám, že se tu už o Vaší práci živě diskutuje a ještě Vás tu nikdo nepřivítal. Takže aspoň opožděně a s přáním úspěšného a příjemného pobytu na Wikipedii.--Ioannes Pragensis 15:36, 19. 1. 2008 (UTC)

Díky za uvítání[editovat zdroj]

Kdysi jsem sem pověsil svůj naprosto newikipedisticky napsaný článek v naději, že se najde dobrá duše, která by z něj vytáhla jména, tituly knih apod. a udělala z toho materiálu něco wikipedistického, nejspíš řadu malých článků (nebo jejich zárodků). Dokonce jsem to explicitně navrhoval nějakým studentům a snažil jsem se je přesvědčit, že si tím získají nehynoucí zásluhy. Prozatím nic. Možná to nakonec udělám sám... --P.Gabor 07:41, 23. 1. 2008 (UTC)

Bylo by to skvělé, určitě Vaše erudice Wikipedii prospěje. Co se týče studentů, už tu bylo několik pokusů dělat Wikipedii v rámci nějakého předmětu jako semestrální práci - možná se tu z toho přece jen vyklube nějaký projekt, který by podobné snahy podporoval a koordinoval. Myslím, že se o to snažil třeba kolega Wikipedista:Susko. Zdravím,--Ioannes Pragensis 07:50, 23. 1. 2008 (UTC)