Diskuse s wikipedistou:Ogmios~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Čeština versus slovenština[editovat zdroj]

Wikipedie je rozdělena podle jazyků. Takže na Váš dotaz, jestli psát česky, musím odpovědět, že na této části wikipedie ano. Pokud chcete psát články ve slovenštině, přispívejte na slovenskou wikipedii. Slovenští kolegové budou jistě rádi za dalšího přispěvatele. Pokud tam ještě Váš článek není, můžete ho tam zkopírovat. Tady jej buď někdo brzy přeloží, nebo bude smazán a někdo jej jistě napíše znovu (třeba právě překladem ze slovenské wiki). --Postrach 13:38, 11. 2. 2006 (UTC)


Ahoj, nechtěl bych tě od takovýhle příspěvků do cs: přímo zrazovat, ale pokud bys místo základů do cs: česky chtěla psát něco pokročilého do en: anglicky, přišlo by mi to jako dobrý nápad. Překládání témat jako Šifrovací klíč z en: je u tebe trochu mrhání intelektuálíma schopnostma ;) Druhá věc je, že stejné uživatelské jméno má někdo v anglické wiki - en:User:Ogmios. Bylo by lepší, kdybys vymyslela ve všech verzích unikátní jméno, zaregistrovala se na en: a tady si to nechala zmenit. Jinak se to plete, navíc dlouhodobě se plánuje přihlašování sjednotit, takže hrozí, že by ses musela přejmenovávat ty nebo en:User:Ogmios. --Wikimol 01:15, 15. 2. 2006 (UTC)

A aky je postup pri zmene loginu? Ja som povodne neplanovala prekladat, ale niekde v clanku som nasla odkaz na nenapisany generator pseudonahodnych cisel, ktory som napisala bez prekladu. Pouzila som tam tolko dosial neobsiahnutych pojmov, ze som nasledne par z nich prelozila (bolo to jednoduchsie), napr. taky sifrovaci klic, na ktory sa odkazuju aj ine clanky. No ta neuplnost ma dost znechutila, na anglickej sa mi to paci viac, ale tam je zasa tazko najst temu, ktorej by som rozumela a nebola este napisana. Mimo obor neviem - heslo pashalik by mozno nebolo povazovane za prilis relevantne. --Ogmios 10:13, 15. 2. 2006 (UTC)

Wikipedie:Uživatelské jméno#Změna uživatelského jména. Nojono. Zase když v nějaké oblasti dosud příliš nepoznamenané vytvoříš základní články, dost tomu pomůžeš, nesmazatelně se zapíšeš do historie stránek a tak. Mimo obor se na en: se na vždycky dá najít libovolné množství regionálních témat, o kterých není nic nebo málo - od en:Spišská Nová Ves po en:Jotunheimen, ale to je zase asi lepší zakládat kryptografii tady. Dělej co tě baví. --Wikimol 20:32, 15. 2. 2006 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:43 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:12 (CEST)