Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Mondovik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Michaela Mařinková

[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Michaela Mařinková. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --MiroslavJosef 1. 10. 2009, 12:40 (UTC)

Neodstraňujte, prosím, šablonu týkající pochyb o významností. Díky.--Sumivec 1. 10. 2009, 13:09 (UTC)

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Pokud budete nadále svévolně šablonu odstraňovat, může Vám být zablokována možnost editovat wikipedii.--Sumivec 1. 10. 2009, 13:22 (UTC)

Wikipedie není BLOG

[editovat zdroj]

Wikipedie není BLOG ani volné diskusní fórum, do kterého si každý může libovolně zapisovat co se mu zlíbí ** Předmět článku musí být tzv. encyklopedicky významný a musí splňovat kritéria Wikipedie - viz Wikipedie:významnost, doporučuji Vám k podrobnému prostudování ** MiroslavJosef 1. 10. 2009, 15:46 (UTC)