Diskuse s wikipedistou:Martin Chaloupka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Fraantik 18:57, 16. 4. 2006 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --che 08:19, 26. 4. 2006 (UTC)

Dotaz a prosba[editovat zdroj]

Na strance Jan Weiss p. Beren smazal cast textu jako copyvio (tj, text okopirovany z jineho zdroje, cimz doslo k poruseni autorskych prav), V dalsi editaci byl Vami tento text vracen zpet. Pokud mate k danemu textu autorska prava, musite to vysvetlit v diskusi, pokud ne nemuzeme takovy text vratit. Vase pripadne dotazy k dane problematice rad zodpovim, prosim venujte temto otazkam dostatecnou pozornost. Dekuji Vrba 22:40, 13. 5. 2006 (UTC)

Články s infoboxem[editovat zdroj]

Zdravm! Všiml jsem si, že vytváříte řadu článků, které se skládají jen z infoboxu. Chl bych Vás poprosit o doplnní alespoň několika vět, které popíší předmět článku. Dík. --Postrach 12:02, 14. 8. 2006 (UTC)

Chtěl jsem se zeptat, odkud jste získal označení tohoto protiletadlového tanku, podle mne se jako T-90 označují nejmodernější ruské tanky vyráběné v poslední době.--Zp 12:49, 14. 8. 2006 (UTC)

Já vím. Ale když se podíváte na anglickou wikipedii a dáte do vyhledávače T-70, tak hned druhá kapitola je protiletadlový tank T-90 (T-90 antiaircraft tank). Je tam i fotografie tanku shora. Patrně není ještě na wikimedia commons.