Diskuse s wikipedistou:MarenkaCZ

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Chmee2 17:19, 31. 5. 2007 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení.--Horst 17:30, 31. 5. 2007 (UTC)

Obrázky na kterých se pracuje[editovat zdroj]

Ahoj. S Chmee2 jsme se dohodli, že Wikiprojekt Fotografování k jeho prvnímu výročí trochu vyčistíme. Už dlouho tam je tvůj slib fotek. Proto jsem si dovolil část "MarenkaCZ slibuje" z WikiProjektu odstranit. Jestli se ale k Wikipedii vrátíš a chceš s fotkami něco dělat, klidně to revertuj. --Packa 13:40, 22. 3. 2008 (UTC)

Prosba o fotky z rámce projektu WP:WPF[editovat zdroj]

Ahoj, chtěl bych tě jako účastníka projektu fotografování poprosit o fotky přírodních památek v Kategorie:Přírodní památky v okrese Náchod respektive jakákoliv přírodní památka ze sekce Kategorie:Přírodní památky v Česku. Koukám, že jsi místní, tak bys něco mohl mít v blízkém okolí a nebyl by pro tebe problém tam zaskočit to vyfotit. Kdyby se ti to hodilo a podařilo se ti pár památek nafotit, byl bych ti velmi vděčný za pomoc. Chtěl bych podrobněji zdokumentovat všechny přírodní památky v Česku a fotky by k tomu hodně pomohli. Měj se a případně moc díky --Chmee2 14:41, 13. 4. 2008 (UTC)

Ahoj, pokud budu mit cestu k necemu z kategorie, moc rad nafotim (pripadne pokud se casem pridaji nejake dalsi pamatky co mam bliz (ruzne pamatniky z valek, ....), nafotim ihned jak budu doma). Bohuzel v soucasne dobe nemam absolutne zadny cas na cestovani, jsem zaneprazdnen skolou a praci. --MarenkaCZ 17:01, 13. 4. 2008 (UTC)