Diskuse s wikipedistou:Malýčtenář/Radim Hasalík

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nevím, není to tak trochu reklamní článek? A neví někdo o vhodné kategorii. Vrba 11:00, 31. 7. 2005 (UTC)

Myslím, že RH je na českém Internetu poměrně známý, takže článek má opodstatnění. Je ale fakt, že v zájmmu NPOV by asi bylo projít jeho blogy a ocitovat jeho nejšťavnatější výroky. Ad kategorie: co třeba "bloggeři"? --che 11:23, 31. 7. 2005 (UTC)

Já v této oblasti nejsem příliš silný, osobnost je to jistě známá, protože když už jesm o něm slyšel i já, známý být musí, jen mi původní forma přišla taková neenc., ale protože to není téma do kterého bych chtěl jakkoli zaahovat zeptal jsem se. Děkuji Vrba 11:35, 31. 7. 2005 (UTC)


Někdo Hasalíka trochu moc promázl, viz diff, mohu poprosit o revert změn? --Adam Hauner 05:01, 16. 8. 2005 (UTC)

Jat podezřením a obavami, kdy k tomu dojde, prošel jsem si diffy Speciální:Contributions/83.208.83.18 a soudím, že anonymem je sám Hasalík (nebo někdo, kdo by ho dovedl emulovat líp než všichni komposťáci a GAI dohromady). Přitom jsem zjistil, co jsem prve přehlédl, že i založení článku bylo jeho dílem, což vrhá na Mistra nové světlo a dává slovu ješitný nový význam...

Mám jisté pochyby, zda použití fotografie je zcela {fairuse} - ani ne tak nutně kvůli ochraně osobnosti jako práv autora této konkrétní. Jestliže ji tady nechce, klidně bych ji smazal, stejně je dostupná pomocí linku na Libimseti. Zbytek už je plně (ob)hajitelný, s možným drobným dolaďováním a rozšířením (kdy přesně pro Novinky psal, odkaz na [1] - sakra, je to kompletní? vybavuju si a nevidím tam báseň na rozloučenou, že by byla na P000hu?). --Malý·čtenář 09:55, 16. 8. 2005 (UTC)

Já na použití té fotky přirozeně netrvám, ale myslím, že [2] je vzhledem k (ne)vyplněnému komentáři a předchozí editaci trochu přehnané interpretovat jako protest proti neoprávněnému použití fotky. Pokusím se ale optat Hasalíkových životopisců na Okounu, zda nevědí o nějaké volné. --che 11:01, 16. 8. 2005 (UTC)

Založení vlastní stránky ve Wikipedii byl pokus a srovnání s Mozek.cz, kde se objevily okamžitě zavádějící a nepravdivé informace. Stránku na Mozek.cz jsem si myslím nezakládal sám.

Citáty mě záměrně poškozují - jsou vytrženy z kontextu (nicméně se tomu nedivím, komposťáci z toho mají určitě druhé Vánoce).

Pokud chcete tuto stránku smazat nebudu proti. Nemyslím si, že by měla pro Wikipedii nějaký vysoký přínos :o). - Zapsal Radim

Děkuji všem za úpravy, které vedou k objektivitě této stránky. Využil jsem jí pro odkaz z Brouzdej.cz O webu. Z mého pohledu je to lepší než osobní stránka :o):

Odkaz z Brouzdej.cz na Wikipedii

Oceňuji solidní a slušný přístup všech zdejších Wikipedistů, který mě příjemně překvapil. Pokud mi to místní komunita a čas dovolí, pokusím se využít svých znalostí a obohatit některá témata o své zkušenosti a postřehy. Vlastní propagaci se pochopitelně vyhnu :o).

Brouzdej

Po poradě s ostatními Wikipedisty jsem se rozhodl požádat o definitivní smazání této experimentální stránky. 83.208.83.18 18:40, 17. 8. 2005 (UTC)

Sice tuším, že to jste opravdu vy, ale mohl byste se nejdřív přihlásit a znovu podepsat pod tu žádost? Čistě jen pro pořádek. Děkuji --Karakal 19:00, 17. 8. 2005 (UTC)

To je dost sporné, jak to má oznámit, jelikož pod touhle IP tu stránku založil. --Li-sung 19:01, 17. 8. 2005 (UTC)
Oznámeno tak i tak :o) Brouzdej 19:10, 17. 8. 2005 (UTC)