Diskuse s wikipedistou:Macronyx/Arbitráž

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

A co teda s tím, Macronyxi? --Egg 22:59, 25. 2. 2006 (UTC)

Důrazná a smysluplná mediace. --Macronyx 0:02, 26. 2. 2006 (UTC)

Tři RFC nejsou dost? --Egg 23:09, 25. 2. 2006 (UTC)

Je mi jedno, oč Rostovi jde, neboť o tom řeč není. Jde o jeho chování, o systematické vyštvávání dalších wikipedistů, o až patologické hromadění urážek, lží a pomluv a nově o otevřené a vařejné vydírání. Nehodlám uzavírat s panem Rostou jakékoliv kompromisy v ohůedu toho, co je přijatelné chování atd. Když jsem se sním pokusil dohodnout, tak otevřeně prohlásil, že své pomluvy a urážky z blogu smázne, když mu budou dány volné roce v článku Ross Hedvíček a když budou ostatní wikipedisté moci editovat jeho články jen s jeho výslovným svolením. Tady není o čem debatovat. Ani s Rostou, ani s člověkem (Macronyxem), který nazve druhého fašistou jen proto, že na požádání nezvěřejňuje soukromou poštu. Jinak pokud máte na mysli mediaci, v níž byste medioval, tak dodávám, že ve Vás nemám absolutně žádnou důvěru. Dále podotýkám, že nehodlám podpořit žádnou mediaci ani zúčastnit se jí jako strana, dokud bude existovat článek o mé osobě a dokud bude Rosta veřejně předvádět vydírání správců. Cinik 23:10, 25. 2. 2006 (UTC)
Byl jsem zabanovan jeste driv, nez jsem stacil vysvetlit, co pod tim fasistou myslim, a taky se zrejme omluvit za spatny vyraz. Mel jsem te nazvat spis fanatikem, nemyslim to nijak urazlive, spise to popisuje stav veci, jak jej vnimam. Divas se jen strnule sam pred sebe, aniz by ses take podival vedle sebe. Jak jsem rekl, sva prava si s velkou pravdepodobnosti a po dlouhem boji vydobijes. Nikdy vsak neodstranis pricinu veskerych sporu. A jak si sam napsal, nejsi ochotny pristoupit na kompromis a to jakykoli - coz je ten cely problem... (Macronyx)

Ale Macronyxi, přece není možné přistoupit na kompromis, když jsem vydírán. Zveřejním o tobě lživou pomluvu a pak řeknu, že jsem ochoten ji stáhnout, když mi zajistíš to a to privilegium. Vyhovíš mi? Jestli jo, tak to udělám znova, to se vyplatí. --Egg 23:24, 25. 2. 2006 (UTC)

Z komunikace s Rostou jsem jeho nakloneni ke smiru pochopil. Cinik vsak neni schopny pripustit jakoukoli svou chybu, bez ni neni smir mozny. Ohani se hesly o prospesnosti Wikipedie, pritom vsak neni schopny objektivne vnimat sam sebe. Je mi to lito. (Macronyx)

@Macronyx: O některých věcech jsou kompromisy nemožné. Například v tom, jak velká pomluva je ještě přijatelná - přijatelná není žádná. Pokud chceš mluvit o fanatismu, zkus se zamyslet nad tím, zda ty sám nejsi fanatikem, který staví kompromis nad zdravý rozum. Kompromis mezi velkou sviňárnou a slušným jednáním je přinejlepším malá sviňárna (zkušenost mě ale bohužel učí, že častěji to sviňárna ještě větší než ta velká). Jakou cenu má takový kompromis? A k čemu poslouží? Cinik 23:27, 25. 2. 2006 (UTC)

Kompromis je v tomto pripade jine slovo pro smireni. A doporucuji nastudovat uceni Jezise Krista ohledne toho, jak je to dulezite. (Macronyx)
Možná jste to přehlédl, ale já jsem v konfliktu ten, co se brání. Těžko uzvařít s někým, kdo útočí. Podmínky, za kterých jsem ochoten ukončit boj pan Rosta dobře zná a jsou to ty podmínky, které by byly už dávno splněny, kdyby se pan Rosta choval alespoň zpola jako slušný člověk. Odkazy na učení Ježíše Krista si nechte od cesty. Nemá cenu je senm tahat, mne podobné připomínky nedojmou a Vás také nepotěší, že si představuji, jak přesvědčujete Krista, že by namísto vyhánění kupců z hcrámu měl svolat mediaci a pokusit se s nimi nějak dohodnout... Cinik 23:41, 25. 2. 2006 (UTC)

Ja bych jen rekl, ze rozhodne nejsem proti mediaci, ale pokud se rozhodnes ji vest, jednej opatrne, je to skutecne tezka zalezitost a neni lehke ji ukocirovat, tak aby se obe strany neobratili proti Tobe. Pokud se o to pokusis, rad Ti pomuzu. Kazdopadne nezuzuj ten problem na vztah Cinik versus Rosta, on neni jen v teto rovine, Rosta skutecne za sve kratke pusobeni zvladl urazit kdekoho. A opravdu je to Rosta, kdo musi rici, ano chci spolupracovat a prestat urazet, protoze vsichni tu jsme ve volnem case a nechceme se bavit tim, ze nas nekdo za to co delame neustale urazi. S pranim vseho dobreho Vrba 00:13, 26. 2. 2006 (UTC)