Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Len.nik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Taxislužba v Praze[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku Taxislužba v Praze. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 27. 9. 2013, 10:41 (UTC)

Dobrý den, díky za upozornění. Tím, že jsem zmínila i ostatní firmy, netušila jsem, že, i když externí odkaz přidat lze, je to nežádoucí. Dále nerozumím, proč byly odstraněny ceny z tabulky, protože jsou pravdivé a doložitelné a ostatní ceny tam jsou. Také proč byl smazán seznam firem provozující odvoz vozu, když výš jsou vypsány podobně taxislužby. Len.nik (diskuse) 27. 9. 2013, 11:59 (UTC)
Ano, ale článek o taxislužbách pojednává a jejich výběr není subjektivní (taxistanoviště), i když uvedení dalších firem je na zvážení (také subjektivní výběr). Co se týče drinkservisů, zmínit je v článku je encyklopedické, protože to může obohatit čtenáře, konkrétní názvy firem už ale nikoliv. Co se týče tabulky v sekci Taxislužba v Praze#Skutečné ceny, pojednává o cenách v roce 2006, proto není vhodné její rozšiřování s využitím současných cen. K dalším úpravam se neumím vyjádřit, protože je provedli kolegové. S pozdravem --Mario7 (diskuse) 27. 9. 2013, 12:18 (UTC)
Vzhledem k tomu, že článek psal zástupce AAA taxi a to ještě před dost dlouhou dobou, rozhodně nezaujatý encyklopedicý význam nemá. Na fotkách jsou AAA taxi. Naše stanoviště, která jsme legálně nabyli, bylo vymazáno a fotka z něj také. Pak nechápu objektivitu. Ceny v roce 2006 platily, kdybychom měli v tu dobu jiné, nepsala bych to. Evidentně ale wikipedie objektivní není. Co třeba prezentace jak cen, tak ostatních konkrétních údajů o firmě Tick Tack, které v článku jsou? Pokud tedy fungují nějaká pravidla, proč ne na všechny? Len.nik (diskuse) 27. 9. 2013, 13:14 (UTC)
Určitě na všechny, samozřejmě. Celý článek jsem nečetl, pokud tam vidíte formulaci, která má za cíl propagovat nějakou konkrétní taxislužbu, neváhejte to odstranit. Co se týče obrázků, také jsem si všiml, že je tam až příliš AAA a obrázky jsem nahradil za jiné, nicméně pořád je tam jeden, na kterém je vidět jejich logo. Ono je to těžké, když se podíváte na příslušnou kategorii na Commons, uvidíte, že výběr není lehký. Obrázky buďto nemají žádnou valnou informační hodnotu (příklad) nebo jsou (ty lepší) polepeny velkým logem AAA (příklad), což také není pro wikičlánek v pořádku. Nicméně to bylo zredukováno. Ale opakuji, rozšiřování encyklopedického obsahu je vítáno. S pozdravem --Mario7 (diskuse) 27. 9. 2013, 15:04 (UTC)