Diskuse s wikipedistou:Kultx

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ověření[editovat zdroj]

Podle diskuse k článku Gillian Andersonová byl tento uživatel ověřen jako autor kultx@email.cz ze serveru kultx.wz.cz --Postrach 09:13, 5. 6. 2007 (UTC)


Pošlete prosím ověřovací mail, než se vyřídí (musí být u počítaše někdo, kdo k němu má přístup, obvykle to je do jednoho dne) přidávám vítací plakátek s nápovědou. --Postrach 12:35, 3. 6. 2007 (UTC)

Ověřeno --Postrach 09:13, 5. 6. 2007 (UTC)



Shrnutí[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Postrach 13:18, 3. 6. 2007 (UTC)

Potvrzení[editovat zdroj]

Připomínky ohledně editace beru na vědomí a budu se jimi řídit. Už si procházím Nápověda:Jak editovat stránku --Kultx 13:28, 3. 6. 2007 (UTC)

V pohodě. Tohle jsou běžné začátečnické problémy. Proli jsme si jimi všichni. --Postrach 13:33, 3. 6. 2007 (UTC)