Diskuse s wikipedistou:Koscj

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku METAL HAMMER CS. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --83.240.7.60 28. 7. 2012, 17:42 (UTC)

chápal by som, ak by na wikipedii CZ museli byť články v českom jazyku, ale na wikipédii CS????

nič prekladať nebudem, ak sa vám to nepáči, preložte si sami, alebo to vymažte... je mi to voľné!

Nikdo nic za vás překládat nebude, přece je logické, že na české wikipedii nebude slovenský text!--Marquas (diskuse) 28. 7. 2012, 20:33 (UTC)

1. ešte raz opakujem, česká wikipédia je tá, čo ma na začiatku adresy CZ a nie CS... 2. milujem hlupákov z Čiech, ktorý nedokážu prečítať slovenský text 3. je mi z vás a takýchto hlúpych pravidiel smutno 4. pokojne môj príspevok vymažte 5. nemám problém psát Česky, ale nevidím důvod se tím zabývat, sbohem

CS wikipedie není CZ z jednoho důvodku. CZ je celosvětový pojem pro Česko, CS je český pojem pro česko, tak proto. Sbohem a nepřidávejte příště do CS wiki slovenské texty. Eště raz, Sbohem!--Marquas (diskuse) 28. 7. 2012, 20:41 (UTC)

úbohí malomeštiaci, vidno, že váš prehľad siaha max. za roh vášho domu.

CS - bola vždy a stále je skratka pre Československo a nie pre Česko.

CS jako ČesKy! CesKy! A nenapsal jste sbohem? Tak už nemusíte ani odpovídat.--Marquas (diskuse) 28. 7. 2012, 20:45 (UTC)

Zkratka CS je mezinárodní označení češtiny, nikoliv ČR. Wikipedie je rozdělena na verze jazykové, nikoliv státní (není tu rakouská, švýcarská nebo americká, britská, australská...). Pokud chcete do Wikipedie vkládat text ve slovenštině, využijte k tomu prosím slovenskou jazykovou mutaci. Zde to opravdu zůstat nemůže, pokud nebude text upraven do vypršení lhůty, bude odstraněn. Díky za pochopení. A mimochodem, přečtěte si prosím WP:Wikietiketa. --Harold (diskuse) 28. 7. 2012, 20:47 (UTC)
Přesně tak. --Marquas (diskuse) 28. 7. 2012, 20:49 (UTC)

ako hovorím, hlupáci, vyrábajúci si vlastné a nezmyselné pravidlá. CS nikdy nebola značkou označujúcou český jazyk a ani Česko ako také...

Doporučuji ke studiu standard ISO 639-1 a seznam kódů ISO 639-1. A varuji Vás, za další osobní útok budu blokovat. Diskutovat lze, ale slušně. --Harold (diskuse) 28. 7. 2012, 20:55 (UTC)