Diskuse s wikipedistou:Jamecik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vámi nahraný soubor:Logo AG.png byl smazán, protože bylo zvoleno jen nekomerční využití a takové příspěvky nemůže Wikipedie přijmout. Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. --Horst 14:48, 25. 4. 2007 (UTC)

Dobrý den, koukněte, prosím, na diskusi zde, a vyjádřete se, prosím, ohledně data pořízení fotky. Díky, --Dezidor 08:45, 26. 4. 2007 (UTC)

Imagevio[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout obrázky či jiné dílo chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosím, na Soubor:Logo AG.gif a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Připomínáme, že je nutno v popisu obrázku či jiného souboru jasně uvést jeho zdroj a licenci. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce WikiProjektu Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obratťe se na diskusi WikiProjektu Licence souborů.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce, Wikipedie:Váš první článek a Nápověda:Obrázky.

Díky za pochopení. Věříme, že potřebné údaje doplníte a přidáte do Wikipedie ještě další potřebné obrázky a soubory, u kterých již tyto údaje ihned uvedete.

Tlusťa 12:26, 26. 4. 2007 (UTC)

Vysvětlení[editovat zdroj]

Chtěl bych se vyjádřit k obrázku Logo AG.gif. Po několikerém vložení loga Arcibiskupského gymnázia, skutečně staženého z jejich stránek([1]), čímž jsem tedy porušoval autorská práva tohoto díla, jsem se rozhodl tento obrázek sám nakreslit. Učinil jsem tak v programu Malování verze 5.1 (pro ty, které by to zajímalo) nejmenované společnosti. Můj obrázek je tedy bezpochyby velmi podobným původnímu obrázku z [2], ale je vytvořen mnou osobně. Proto se domnívám, že v tomto případě k žádnému porušení autorských práv nedošlo a došlo jen k omylu z vaší strany způsobenému podobností těchto dvou obrázků. jamecik

Věřím Vám, že jste to logo skutečně obkreslil. Tím Vám ale nevznikají autorská práva, neboť se jedná odvozené dílo bez svolení držitele práv. --Tlusťa 12:57, 26. 4. 2007 (UTC)