Diskuse s wikipedistou:Inettom

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ervín Černý[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Ervín Černý, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

CP bylo smazáno, minulá šablona však byla ve špatném formátu, takže pro info takhle... --Jagro 13:27, 29. 5. 2008 (UTC)

Ervín Černý[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Ervín Černý. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 07:45, 9. 5. 2008 (UTC)

Děkuji za upozornění[editovat zdroj]

Dobrý den, mate pravdu, text byl opravdu převzatý, nicméně se jedná o mého dědu a s mojí mámou pracujeme na kompilaci hesla pro encyklopedii. V tuto chvili mame autorsky preklad puvodniho textu, ktery je uverejnen na Fereebase (http://www.freebase.com/view/guid/9202a8c04000641f800000000813a51c) a anglicke Wikipeii (http://en.wikipedia.org/wiki/Erv%C3%ADn_%C4%8Cern%C3%BD) a snažíme se dát dohromady ostatní materiály, zejmena z oblasti lekarske cinnosti. Co se tyce obrazku ten je jak na puvodnich strankach (http://www.podomi.cz/zajimavosti/zivotopis.htm) tak na freebase a je to autoportret, u ktereho verim ze mame jako potomci prava k jeho uverejneni....

Hezky den,

Tom