Diskuse s wikipedistou:Hansi Unterwassermann

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.--Tlusťa 12:42, 23. 7. 2006 (UTC)

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Chci Vás však poprosit o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak článek bude vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty stránkou nejdůležitější, zobrazují se tam veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změny i historie článku zbytečně znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, tak vyplňte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň také dáváte najevo, že další změny v nejbližší době neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout a opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc.
Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 16:23, 25. 7. 2006 (UTC)

Teda člověče takhle to opravdu nejde. Tohle má být encyklopedie a né deník veselého grafomana :-) Tak se koukněte na pár článků a snažte se něco okoukat, kdo to po vás má pořád přepisovat! A nakonci věty po tečce. Je mezera a pak až další písmenko! Jedudedek 17:50, 25. 7. 2006 (UTC)

OK, zkusím to, jenomže, když mě netrénuje škola tak zlením a vyjdu ze cviku a tady vidíte(š) následky. (--O mezeře za tečkou si nejsem tak jist, ale pokoukám a okoukám. Ave--Hansi Unterwassermann 18:01, 25. 7. 2006 (UTC)

Vidím :-) (nevidíme) Jedudedek 18:05, 25. 7. 2006 (UTC)

Typografie[editovat zdroj]

O mezeře za tečkou a další typografické pohádky... ;-)
Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 18:09, 25. 7. 2006 (UTC)

zvonice Sezemice[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. Tlusťa 07:17, 23. 10. 2006 (UTC)

Je to moje dílo, ale už se nevyznám, jak to k tomu připsat, tak kdyby ste byl tak hodnej :)