Diskuse s wikipedistou:Georgeoa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Obsah už. stránky[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím odstraňte stávající text z Vaší uživatelské stránky. Wikipedie není cestovní kancelář. Děkuji.

Viz:"...,pokud nováček přijde a dá na svou uživatelskou stránku něco, co bezprostředně nesouvisí s Wikipedií, bude obsah pravděpodobně odstraněn, aktivní členové komunity mohou na svých stránkách občas mít i nějaký úlet." Wikipedie:Uživatelská stránka#Čemu se raději vyhnout?

Please, remove contemporery contest from your User page. Thank you. --Kacir 14. 4. 2009, 13:09 (UTC)

Obsah byl smazán. Na Vaši uživ. stránku můžete psát informace v souladu s pravidly wikipedie, viz Wikipedie:Uživatelská stránka. --Kacir 14. 4. 2009, 13:24 (UTC)

Prosím nevkládejte opakovaně tento text na svou uživatelskou stránku. Byla opět smazána dle pravidel Wikipedie. Berte toto prosím zároveň jako varování pro příště. --Faigl.ladislav slovačiny 14. 4. 2009, 14:09 (UTC)


Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne -- Mercy (|) 14. 4. 2009, 15:29 (UTC)