Diskuse s wikipedistou:Frantisek koukolik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám v české Wikipedii, vidím, že Vás ještě nikdo nepřivítal. Jsem však poněkud rozpačitý z Vašeho uživatelského jména. Buď jste onen František Koukolík a pak není zrovna moc vhodné o sobě psát (viz Wikipedie:Autobiografie), nebo jste jiná osoba téhož jména a měl byste to uvést na své osobní stránce Wikipedista:Frantisek koukolik, nebo jste někdo úplně jiný s jiným jménem, a pak byste toto uživatelské jméno neměl používat vůbec, protože tím snižujete důvěryhodnost skutečného Františka Koukolíka a uvádíte ostatní v omyl.

Podrobnosti najdete v článku Wikipedie:Uživatelské jméno, z něhož cituji: "Nepoužívejte skutečná jména známých osobností (živých nebo nedávno zemřelých v nedávné minulosti). Mnoho uživatelů je pokládá za příliš rušivá a mohou žádat, abyste si je změnili. Vytvořit si uživatelské jméno známé osoby a pak provádět narušující úpravy článků jejím "jménem" nebo ve snaze je zdiskreditovat nejspíše povede k opatřením uvedeným v sekci Nevhodná uživatelská jména."

V případě potřeby je možné Vaše uživatelské jméno přejmenovat na jiné, čímž Vám zůstanou připsány dosavadní editace, stačí o to požádat na stránce Wikipedie:Potřebuji pomoc. Děkuji za pochopení a přeji hodně štěstí. --Luděk 08:23, 20. 3. 2006 (UTC)