Diskuse s wikipedistou:FilipPaulů

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 měsíci od uživatele FilipPaulů

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Mathesso. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 23. 1. 2024, 22:08 (CET)Odpovědět

Pěkný den,
velice děkuji za zpětnou vazbu. Článek bych velice rád upravil dle všech Vašich kritérií tak, aby byl jak pro wikipedii tak pro čtenáře ku prospěchu. Mimo jiné, přečetl jsem celé podmínky významnosti a chtěl bych se optat, kterou část tento článek nesplňuje, nebo je nejasná.
Nejsem si jist, jestli jsem vše pochopil tak jak by mělo být, proto níže přikládám mou interpretaci každého bodu významnosti:
Obecné kritérium významnosti
- Téma: Tématem tohoto článku je zamýšlen způsob výuky matematiky, který se řadí do stejné kategorie jako je například "Hejného metoda výuky matematiky", dokonce řeší několik stejných fenoménů. Hejného metoda podmínky významnosti splňuje. Pokud je téma špatně pochopeno, rádi přepíšeme.
- Dostatečně zpracováno: Uznáváme, že tento článek není zatím nejdelší. Po schválení máme v plánu na něm pracovat a nadále rozšiřovat.
- Věrohodné: Způsob výuky byl testován a ověřen pomocí vědeckých metod. Dokládá to článek uvedený v referencích. Byl prezentován na několika konferencích z čehož jsou dva články (v referencích je významnější). Dále je zahrnut v knize "MISE: ŠŤASTNÉ DÍTĚ! JAK VYŘEŠIT PROBLÉMY V UČENÍ A CHOVÁNÍ".
- Na předmětu článku nezávislé: Já osobně se zabývám použitím a efektivity této metody, proto jsem uveden na článcích pojednávajících o Mathessu a proto také usiluji o jeho publikaci na wikipedii, protože mám za to, že se jedná o metodu která by mohla pomoci spoustě lidem. Splňuji tímto podmínky nezávislosti?
- Zdroje: Je uveden vědecký článek (do 2 měsíců budou další), evropský patent, webová stránka s vice informacemi a propojení s projektem Mathessa do škol. Jsou tyto zdroje dostatečné?
Specifická kritéria
Zde jsem nenašel kategorii, pro výukovou metodu.
Významnost není subjektivní
Zde mohu pouze zopakovat, že touto tematikou se zabývalo a stále zabývá několik netriviálních prací, které jsem uvedl výše v položce 'Věrohodné. Pokud to není k usouzení významnosti dostatečné, prosím, dejte vědět jakou mezeru potřebujeme doplnit, aby to bylo tak považováno.
Ještě jednou velice děkuji za zvážení významnosti tohoto článku a rady, jak významnost zvýšit. --FilipPaulů (diskuse) 6. 2. 2024, 13:00 (CET)Odpovědět