Diskuse s wikipedistou:Eva.panzova

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

V. J. Staněk[editovat zdroj]

Děkuji za úpravy v článku i za fotografie. Myslíte, že byste mohla darovat Wikipedii několik ilustračních snímků z jeho rozsáhlého díla? Děkuji, --Svajcr (diskuse) 5. 3. 2013, 19:53 (UTC)

Jo jo pracujeme na tom, neco s tim provedeme... Diky za starost. Ales Stanek (vnuk jeho manzelky a syn Evy Panzove).

Dobrý den, nevím, zda je pan Staněk autorem obálek knih, jež jste přidali do článku. Myslím tím, zda na ně má autorská práva. To je velmi citlivé téma, s nímž bývá řada problémů. Obávám se však, že tomu tak asi nebude. Prosím přečtěte si článek Wikipedie:Autorské právo zejména části Používání cizích autorských děl a Obrázky, případně i Wikipedie:OTRS. Je-li pan Staněk držitelem těchto autorských práv, pošlete o tom prosím Nadaci Wikimedia Prohlášení, aby obrázky mohly zůstat na commons. Děkuji--Feťour (diskuse) 9. 3. 2013, 14:11 (UTC)

Dobry den, Ale je autorem vsech obalek - vim to na 100% a opravdu nesmysl psat zadne prohlaseni zili jsme spolu cely zivot dobre to vim. Diky za starost. A.Stanek (syn Evy Panzove - co tam ted pridavam ty filmy a obalky).

No, možná se trochu nechápeme. Pan Staněk je tedy podle Vás nejen autorem snímků na obálkách, ale i celého grafického návrhu? Dovoluji si o tom pochybovat. Zcela určitě tomu tak není v případě knih vydaných v Albatrosu. Tam dělal vždy obálku knih výtvarník či grafik, nikoli autor textu či obrazového doprovodu. Tedy nemůže být pan Staněk stoprocentním držitelem autorských práv na obálky, které jste umístil na Commons. Já Vás jen upozorňuji, protože mazači na Commons jsou dost rázní, tak abyste nebyl překvapen (mně samotnému se to už totiž přihodilo).--Feťour (diskuse) 12. 3. 2013, 02:57 (UTC)