Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Dmichalek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie


Mohl byste, prosím, u článku Fotodioda doplnit literaturu nebo zdroj, ze kterého jste čerpal? --Limojoe 10:59, 12. 8. 2007 (UTC)

Zdroj obrázku[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Koroner 10:12, 20. 8. 2007 (UTC)

literatura o elektronice[editovat zdroj]

U clanku tranzistor a kondenzátor jsem narazil na Vami pridany seznam literatury a koukam, ze jste totozny seznam pidal i do jinych clanku. Nebylo by prosimvas mozne tento seznam zredukovat na tituly detailne se zabyvajici danou soucastkou? Vami vkladane seznamy na me pusobi dojmem, jako kdyz si v knihovne nechate vypsat seznam literatury na tema elektornika. A jeste si dovolim poznamky k formatovani: [1] pro automaticke cislovani pouzivejte # na zacatku radku a [2] pro ukonceni radku, ktery zacina #, neni nutne pouzivat <br>. --Jx 21:52, 20. 8. 2007 (UTC)

Doplnění zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.--Faigl.ladislav slovačiny 27. 3. 2009, 20:31 (UTC)