Diskuse s wikipedistou:Chym

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

dnes: diskuze o Zakázaném městě!!! Článek jsem dnes upravoval!

mooc mě to fascinuje!

duplikáty již existujících článků[editovat zdroj]

Vážený kolego, mohl byste prosím nějak odpovídajícím způsobem sloučit články Wesminsterské opatství (přejmenoval jsem to bohužel s překlepem) a Westminsterské opatství, pojednávajících o tomtéž? --Kirk 18:20, 16. 9. 2006 (UTC)

Co se týče Londýna, tak je úplně zbytečné vytvářet o něm další článek, když jsou tu dokonce 2 (ten druhý je o Londýnu jakožto regionu Velký Londýn). Doporučuju vám proto, abyste si nejdřív zjistil, co zde opravdu chybí a nevytvářel zde články, které nadbytečně duplikují již existující články --Kirk 19:28, 16. 9. 2006 (UTC)

to nechápu

nevim jak!


Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. Zanatic ʡ 19:21, 17. 9. 2006 (UTC)

jojo, strasne rad tady pridavam neco. a za to se omlouvam... snad se zlepsim (: a doufam ze uz dlouho nebu clanek o vinori pahyl!

Vinoř – dopravní spojení[editovat zdroj]

Ano, byl. To podle mě nemá v encyklopedii co dělat už kvůli tomu, že se to často mění, patřilo by to spíš do nějakýho průvodce. A Kirk s tim nemá nic společnýho. Zanatic ʡ 19:29, 17. 9. 2006 (UTC)

aha, ja se v tom nevyznam kdo vsechno tu je

Stačí se podívat do historie článku kliknutí na historie nahoře. Tam jsou všechny změny a kdo je udělal. Ještě by bylo dobrý se v diskuzích podepisovat tak, že za každým svým příspěvkem napíšeš čtyři vlnovky ~~~~ Zanatic ʡ 19:33, 17. 9. 2006 (UTC)
Naopak články se nepodepisujou, od toho je právě historie, aby se zjistilo, kdo co udělal ;-) Zanatic ʡ 19:38, 17. 9. 2006 (UTC)

aha--Chym 19:40, 17. 9. 2006 (UTC)

Tak je správně. Zanatic ʡ 19:41, 17. 9. 2006 (UTC)

díky (; --Chym 19:42, 17. 9. 2006 (UTC)

pomoc!!!!!!![editovat zdroj]

hele na stranceo vinori sem vkladal obrazky podle toho jak je to napsany. proc se nezobrazujou? diky..
(Bez podpisu 18:56, 14. 11. 2006 Chym)

Ony obrázky musejí být nahrány buď ve Wikipedii nebo na commons. --Luděk 18:03, 14. 11. 2006 (UTC)

Vkládání podpisu

Díky za Vaše příspěvky. Chci však upozornit na jednu zvyklost. Zatímco do článků podpis zásadně nevkládáme, protože úpravy se mohou týkat různých částí článků, tak u diskusních příspěvků (což jsou de facto redakční porady, nikoliv diskusní či chatovací fóra) hovoříme za sebe a objasňujeme své nazory na pojetí článku, případně klademe dotazy, co nám není jasné, a proto je nutné své příspěvky podepisovat. Podpepisovat by se měli i nezaregistrovaní přispěvatelé, místo podpisu se automaticky vloží IP adresa a datum. Podepsat se můžete tak, že napíšete čtyři vlnovky ~~~~, nebo kliknete na příslušnou ikonku z panelu nástrojů nad editačním okénkem. Děkuji za pochopení. --Luděk 18:03, 14. 11. 2006 (UTC)

tak promin, ale co s tema obrazkama??--Chym 18:05, 14. 11. 2006 (UTC)

O těch obrázcích je o pár řádků výše. --Luděk 18:07, 14. 11. 2006 (UTC)

a jak je tam dostanu?

Co se týče obrázků z webu http://www.praha-vinor.cz/, tak bych Vás jen chtěl upozornit, že je na něm uvedeno: Všechny na stránkách zveřejněné texty či fotografie podléhají autorskému zákonu a bez písemného svolení autorů je zakázán jejich přetisk či jakékoliv publikování. --Pazuzu 18:16, 14. 11. 2006 (UTC)

to sem fakt prehlidnul, tak ja radsi ty fotky smazu. diky. --Chym 18:19, 14. 11. 2006 (UTC)

Vydejte se s digitálním foťákem do Vinoře či po Vinoři a foťte. Pak si obrázky stáhněte z foťáku do počítače, vyberte ty nejlepší (či ten nejlepší) a dále postupujte podle Nápověda:Obrázky#Načtení obrázku. --Luděk 18:36, 14. 11. 2006 (UTC)

Možné porušení autorských práv[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

©

Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout obrázky či jiné dílo chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosím, na Soubor:Vinor.jpg a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Připomínáme, že je nutno v popisu obrázku či jiného souboru jasně uvést jeho zdroj a licenci. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce WikiProjektu Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obratťe se na diskusi WikiProjektu Licence souborů.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:Průvodce, Wikipedie:Váš první článek a Nápověda:Obrázky.

Díky za pochopení. Věříme, že potřebné údaje doplníte a přidáte do Wikipedie ještě další potřebné obrázky a soubory, u kterých již tyto údaje ihned uvedete.

--Tlusťa 11:14, 12. 7. 2007 (UTC)