Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Cermakjn/Archiv 1

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Wespecz 8. 2. 2011, 18:09 (UTC)


Dobrý den, omlouvám se, toho jsem si všiml až nyní, co přišel e-mail. Možná toto může být bráno jako reklama,ovšem nepočítám, že u něvýdělčného projektu.. Pokud si toto myslíte, tak stránku smažte. Dal jsem znovu vytvořit proto, že jsem tohoto upozornění nevšiml. Děkuji. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Cermakjn (diskuse)

Dobrý den, přečtěte si prosím výše odkazované stránky, především Wikipedie:Propagační článek, a také doporučuji k prostudování Wikipedie:Encyklopedická významnost. Váš text je psán propagačním stylem a kromě toho je doslovně převzat a možná tedy (pokud nejte jeho autorem, k tomu slouží systém WP:OTRS) porušuje autorská práva. Děkuji za pochopení. --Wespecz 8. 2. 2011, 18:28 (UTC)