Diskuse s wikipedistou:Benedikt~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Educanet. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vojtech.dostal 10. 8. 2008, 16:51 (UTC)

Zdravím! Nerad to říkám, ale tyhle externí odkazy jsou nežádoucí. Pokud je chcete na wikipedii mít, založte o těch školách přijatelné pahýly a dejte je tam jako externí odkazy. Patřičný pahýl je např. toto: Církevní střední zdravotnická škola Jana Pavla II. či Gymnázium prof. Jana Patočky --Cinik 16. 8. 2008, 13:55 (UTC)

Educanet[editovat zdroj]

Zdravím, právě se hlasuje o tomto článku jestli má být smazán. Chci vás jen upozornit na projekt Wikiedocator na [1], kde by nemusel být problém projekt zveřejnit pokud je "open". Taky se můžete stavit na Wikiverzitě [2], Otevřeném vzdělávacím projektu. Je možno si ji pouze vyzkoušet, nebo ji i používat k e-learningu a organizaci výuky. S pozdravem --Juan de Vojníkov 21. 8. 2008, 04:37 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:25 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 04:54 (CEST)