Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Arutha

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Mimochodem: V článku Napoleon Bonaparte jste přidal(a) slova narozen a zemřel - v biografických heslech se to zde nedlá, takže Vaši úpravu vrátím, pokud to někdo neudělal už přede mnou. --Postrach 08:01, 14. 4. 2006 (UTC)

Pokud chcete upravovat historické články, je nutné se podívat, jak vypadají ostatní – viz např. Fridrich II. Veliký či Ludvík XIV. Vaše úpravy jsem už jednou vrátil, ale kolega Postrach to s tím vysvětlením udělal teď mnohem elegantněji. Jirka O. 08:13, 14. 4. 2006 (UTC)
Znovu Vás prosím o jistou opatrnost při úpravách – vždy je nutné mít na paměti, zda informace, které do článku přidávám, jsou pro ten který článek podstatné. Korunovace Františka II. v článku o Napoleonovi působí neintegrálně. Děkuji a přeji hezký den. Jirka O. 11:57, 14. 4. 2006 (UTC)

náboženská témata[editovat zdroj]

Jelikož jsme si na Wiki rovni i já teď napíši Dobrý den.

Děkuji za upřesnění formule podmínečného křtu a chtěla bych Vás poprosit,jelikož jste narozdíl ode mne u zdroje o přednostní věnování se článků z kategorie náboženství.

Já i když mám hotový pastorační kurz,IFS a noviciát, teď kvůli práci nestíhám a tak to pojednání není dost vědecké...myslím,že nejakutnější je doložit pojetí církve k černé magii. Kromě toho i religionistice jako takové se tady věnuje málo kdo,ale na historii mají přeborníky.

Doufám,že to berete jako prosbu o pomoc a ne jako omezení.

Děkuji--Johy 15:38, 26. 5. 2006 (UTC)

  • To, že je někomo 13 ho nesnižuje - naopak v této době jste přístupný všem pohledům a můžete se lehce dostat k informacím - já jsem teď zavalena prací - pro Vás to může být dobrodružství - základní definici znáte právě s Biskupského gymnázia - a na počítači umíte určitě lépe než já. (vynadala jsem si - teď kvůli hvězdičce - chtěla jsem dát původně tabulátor...) - roráty mně tenkrát pěkně nadzvedly ...Pahýl už někdo rozšíří a třeba je také upozorňovat na evidentní nesmysly...Naučíte se stejně jako já formulovat své vědomosti dávat druhým a kde jinde než lužbou - jak už jste zažil druzí hlídají....

Jsem ráda,že jste byl potěšen. A přeji Vám, hodně úspěchů v životě a využíjte dobře čas...--Johy 20:35, 26. 5. 2006 (UTC)

Používejte prosím tlačítko Ukázat náhled[editovat zdroj]

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. -- Mercy (|) 17:15, 20. 5. 2008 (UTC)