Diskuse s wikipedistou:Artim

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Zp 20:09, 16. 10. 2005 (UTC)

Původ a licence obrázků[editovat zdroj]

Dobrý den,
Vážený kolego, vítám Vás a oceňuji, že jste se rozhodl věnovat část svého volného času rozvíjení naší Wikipedie, konkrétně Vaším článkem o egyptských pyramidách. Při této příležitosti jste vložil také některé obrázky, ale nebyly u nich uvedeny informace o jejich původu. Označil jsem je proto příslušnou šablonou. Jedná se o:

Mohl byste u nich informace o původu/autorovi a licenci doplnit?
Informace a odkazy na další stránky o licencích a podobné problematice lze najít na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Těším se na Vaše další příspěvky a přeji Vám hodně pozitivních zkušeností při práci na tomto projektu. --Beren 23:06, 21. 10. 2005 (UTC)

Dobrý den, díky za doplnění autorky u většiny obrázků. I u nich ale chybí informace o licenci. Pokud jste vlastníkem autorských práv a chcete, aby bylo obrázky pro Wikipedii použitelné, je nejvhodnější vybrat si nějakou ze svobodných licencí Creative Commons, popřípadě licenci GFDL. Úplný popis jejich označení je na stránce Wikipedie:Popisky licence souborů. Prosím o doplnění nějakých vyhovujících k popisu obrázků. S díky a s pozdravem --che 20:05, 30. 11. 2005 (UTC)

Licence obrazku[editovat zdroj]

Mohl byste prosim upresnit jak je to s licenci obrazku ke Star treku? Na anglicke wikipedii tvrdi o licenci k temuz obrazku neco trochu jineho nez Vy. Domnivam se take, ze se americky autorsky svaz pravum k nemu nevzdal, jak tvrdi Vami pridana sablona. Pokud ano, je to nekde vyslovne uvedeno? --Postrach 21:41, 23. 10. 2005 (UTC)

Ale abych jen nehanel: clanek Star Trek: The Original Series je excelentni. O to vic me mrzi, ze s licenci obrazku bude mozna potiz. --Postrach 21:45, 23. 10. 2005 (UTC)

Původ a licence obrázků[editovat zdroj]

Dobrý den, jelikož byla prodiskutována nová politika ohledně obrázků a obrázky bez základních údajů budou po 30 dnech mazány, prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku

Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťe se na mne, rád Vám pomohu. Vrba 17:36, 19. 1. 2006 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 14:28, 21. 1. 2006 (UTC)

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 11:18, 29. 7. 2006 (UTC)

A další:

--Tlusťa 10:04, 30. 7. 2006 (UTC)

A Soubor:Chafre01.JPG. — Timichal 09:47, 9. 9. 2006 (UTC)