Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:AnnaManaskova22

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele 193.86.149.129

Dobrý den, děkuji vám za zájem o Wikipedii. Vidím že pracujete na článku Specifika vzdělávání cizinců v Česku. Chcete vložit reference a nedaří se vám to. Prosím podívejte se na tento návod a postupujte podle něho. Máte nějaké otázky ? Rád zodpovím. --Podroužek (diskuse) 28. 4. 2021, 21:35 (CEST)Odpovědět

Dobrý den,
omlouvám se, že jsem nereagovala dříve. Děkuji Vám za zpětnou vazbu k mému zpracovávání článku Specifika vzdělávání cizinců v Česku.
Snažila jsem se upravovat článek podle připomínek, které k němu psala Wikipedie, například, že je potřeba odstranit kontakty, návody pro občany, odstranění externích odkazů z textu, či formátování, nerozumím však tomu, proč i přesto, že jsem se snažila podle toho dělat změny v článku se připomínky nemění.
Bohužel dělám úpravu článku ve Wikipedii poprvé, tak se mi to nedělá snadno a stává se mi, že se v návodech nevyznám tak dobře a to mi také neusnadňuje práci.
Zdají se Vám, že je v úpravách článku nějaký posun?
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem a přáním příjemných dnů,
Maňásková --AnnaManaskova22 (diskuse) 28. 4. 2021, 23:41 (CEST)Odpovědět
Dobrý den, děkuji za odpověď. Ty připomínky v tom horním rámečku nevkládá Wikipedie, ale zkušený wikipedista. Nevkládají se automaticky, ale ručně, proto nemohou hned zmizet. Odstraní je zkušený wikipedista, hned jak si přečte článek. Článek je dlouhý tak to nějakou chvíli bude trvat. Posun v článku je vidět, děkuji za úpravy. Vím, návody nejsou jednoduché a je těžké se v nich vyznat. Řádkové reference jsou nesprávně vloženy. Podívejte se prosím na tento návod a pokuste se reference podle návodu znovu vložit. --Podroužek (diskuse) 29. 4. 2021, 08:27 (CEST)Odpovědět
Dobrý den, děkuji za zpětnou vazbu. Těší mě, že je vidět posun v úpravách. Pokusím se ještě udělat další úpravy dle návodu. Rozumím, že když se články kontrolují osobně, takže to trvá déle a že délka článku také umocňuje dobu trvání kontroly článku. S pozdravem a přáním příjemných dnů, Maňásková --AnnaManaskova22 (diskuse) 29. 4. 2021, 12:39 (CEST)Odpovědět
Dobrý den, vidím že jste již řádkové reference doplnila. Děkuji. Mám k tomu ještě drobné připomínky.
  1. Nelze řádkovou referenci vytvořit na jiný článek na Wikipedii. Pokud chcete odkazovat na jiný článek na Wikipedii, používáme tak zvané vnitřní odkazy (to jsou ty modré odkazy v textech). Postupujte podle tohoto návodu a taky zde je to dobře popsáno. Ty řádkové reference na články ve Wikipedii odstraňte a nahraďte je vnitřníma odkazy.
  2. Při vytváření řádkových referencí, jste použila automatické vyplňování referencí, což je správně, ale program nedokáže vše vyplnit správně. Proto je potřeba takto vytvořené reference znovu ručně projít a vymazat nesmysli. Například u jména je vyplněno AION CS- a u příjmení je vyplněno info@aion.cz. Což je chyba.
  3. Do odstavce Související články se píší jen související články, které jsou na Wikipedii a to jen tehdy, když jste již na stejný článek neodkazovala v textu (modré odkazy). Pokud chcete odkazovat na externí odkazy mimo Wikipedii, vkládejte tyto odkazy do odstavce Externí odkazy.
Přeji mnoho trpělivosti při dalších úpravách. S pozdravem --Podroužek (diskuse) 30. 4. 2021, 08:44 (CEST)Odpovědět
Dobrý den, děkuji za zpětnou vazbu a připomínky. Podívám se ještě na ten článek a upravím, co bude třeba. S pozdravem, Anna Maňásková --193.86.149.129 30. 4. 2021, 09:41 (CEST)Odpovědět