Diskuse s wikipedistou:Anglos

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele -jkb- v tématu „Milena Hübschmannová

Vítejte[editovat zdroj]

Daniel Šebesta (diskuzepříspěvky) 15:50, 25. 6. 2007 (UTC)

Hello Anglos, Sorry to disturb you, but could you please write a stub http://cs.wikipedia.org/wiki/Erik_Mongrain - just a few sentences based on http://en.wikipedia.org/wiki/Erik_Mongrain? Just 2-5 sentences would be sufficient enough. Please! --Antaya 22:04, 26. 6. 2007 (UTC)

OK, I will do it. --Anglos 22:11, 26. 6. 2007 (UTC)
Hello Anglos,
I really want to thank you to help me with the article about Erik Mongrain. You've done a great job that was impossible for me to do so; because I don't speak your language (even english is pretty hard sometimes!!!). Now I see that there is 2 article about him, one is Erik Mongrain and the other is spelled Erik Mongraine... which one do you think is right?

I don't know if you had time to take a look about this guitarist, but you should see that vido clip : AirTap!... This guy is absolutely amazing! Anyway thanks again, take care and long life to you. --Antaya 04:59, 29. 6. 2007 (UTC)
I hadn't known him before you asked me to translate the article about him. The very night I was doing the translation I found as many vidcaps at youtube as I could and ran one after another. Erik is fantastic. I am happy I could co-operate at the article. --Anglos 09:10, 29. 6. 2007 (UTC)

Sinti vs. Sinté[editovat zdroj]

Nazdar. Dneska někdo změnil v článku Cikáni odkaz Sinti na Sinté (no, oba jsou myslím červené). Hele, tohle co se týče češtiny nedokážu to vůbec posoudit. Mrkni se tam prosím. A dej nějak vědět, na wikisource jsem k mání zcela průběžně. Dík. -jkb- (cs.source) 20:59, 27. 10. 2007 (UTC)

Milena Hübschmannová[editovat zdroj]

Nazdar. Dlouho jsem o tobě neslyšel, i když semo tamo edituješ. Jde o následující: na dewiki chce někdo napsat článek o pí Mileně Hübschmannové, ovšem neumí česky, a ptal se, jestli existují německé či anglické materiály (viz tady). Viděl jsem v historii, žes zde v tomto článku trochu editoval, tak se na tebe obracím. Pokud ne, tak to zbyde na mne, budu muset pak něco napsat sám, i když jsem momentálně víc než přeplánován.

Pokud to zde budeš číst, tak se nejspíš prosím ozvi na mé stránce na dewiki de:Benutzer Diskussion:-jkb-, kde jsem nejlépe k zastihnutí, potěší mne to.

Zdraví -jkb- disk de: 20. 4. 2015, 00:23 (CEST)Odpovědět

Já bych se tomu klidně věnoval, ale nejsem němčinář. Maximálně pro ně můžu něco přeložit z češtiny do angličtiny. --Anglos (diskuse) 21. 4. 2015, 01:39 (CEST)Odpovědět
Máš u mne odpověď. -jkb- disk de: 21. 4. 2015, 22:22 (CEST)Odpovědět