Diskuse s wikipedistou:Aidam20

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Kacir 1. 3. 2009, 21:49 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Ketózy. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 1. 3. 2009, 21:49 (UTC)

Disacharid[editovat zdroj]

Ahoj, k Disacharid, je duplicitní k Disacharidy, dávám tedy z Disacharid přesměrování na Disacharidy, ale protože tvůj článek je vcelku přínosný, prosím zakomponuj ho do Disacharidy. --Elm 3. 3. 2009, 09:53 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Armies of Gielinor. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Horst 3. 3. 2009, 11:29 (UTC)