Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:90.176.196.79

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Karel Macháček, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--H11 11. 2. 2010, 05:24 (UTC)

dobrý den , jmenuji se petr něnička a tento článek jsem přidal já, ze svých stránek www.militarymuzeum.cz , jelikož byly informace o panu doktorovi velmi malé. pokud máte zájem i o fotografie k editaci mám je na stránkách u životopisu a klidně je použijte.
bohužel jsem zapoměl své heslo sem a nemám mnoho času zvolil jsem tuto cestu. případný kontakt na moji osobu najdete na stránkách výše uvedených.
s pozdravem něnička petr
Dobré ráno, je třeba poslat potvrzující/ověřující mail o autorství a uvolnění pod volnými licencemi do systému OTRS jak je uvedeno v šabloně, vzhledem k situaci okola autorského práva a internetu je to opravdu nutné, jinak zde text bohužel nemůže být.--H11 11. 2. 2010, 07:01 (UTC)