Diskuse s wikipedistou:85.207.176.177

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Rp 14:58, 8. 3. 2007 (UTC)

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení.--Rp 15:06, 8. 3. 2007 (UTC) Pro adminy. Toto je trest za vasi aroganci. Slusni lide se sem snazi pridavat prispevky kterym nanejvyse rozumi ale vasi administratori z vule vlastni arogance a nerozvaznosti tyto editace zamitaji. Pokud se administrator hrabe do neceho cemu rozumi, to chapu. Pokud ale kvuli vlastni aroganci (zejmena ti americti) meni veci kterym nerozumi. Tak to je idiocie a zahuba wikipedie. je na case vytvorit opravdu otevrenou encyklopedii. Kde mohou byt nazory a pohledy vsech. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 85.207.176.177 (diskuse)

Pokud máte konkrétní připomínky, můžete je vyjádřit v diskusích k článkům. Hulvátsví tohoto typu ale bude tvrdě zamítáno i nadále. --Postrach 09:36, 3. 1. 2008 (UTC)